A tökéletes testsúly, magasság és kor alapján!

A tökéletes testsúly, magasság és kor alapján!Az alábbi adatok tájékoztató jellegűek, így nem kell megijedni, ha esetleg nem stimmelnek. Egy példa, amin szemléltethetjük, hogy miről is van szó : 

Péter 170 cm, és 100 kiló. Kövérnek tűnik, ugye? Pedig Péter nem kövér, mindössze izmos. Az izom pedig 1/3 méretű a zsírszövethez képest, így Péteren nem is látszik, hogy 100 kg. 

Amennyiben úgy ítéljük meg, hogy a túlsúly oka a testünkön lerakódott felesleges zsír, sürgősen kezdjünk el diétázni, sportolni és egészségesebben élni. Elsősorban nem is az esztétikai része, hanem sokkal inkább az egészségünk megóvása érdekében!!

A sajtóban egyre többet hallunk egy természetes növényről, amit a világ legértékesebb gyógynövényének tartanak szerte Ázsiában és óriási segítséget jelent abban, hogy megszabaduljunk a felesleges kilóktól. A Goji beszedése után valóságosan érezni lehet, ahogy ég a zsír a szervezetében és ehhez szinte semmit nem kellett tennie. ( Heti 2-5 alkalommal végzett testmozgással, azonban többszörösére gyorsítható a folyamat, tehát a Goji nem csodaszer, de hatalmas segítség céljaink elérésében!)
Ez kivonja a
szervezetedből az
összes ZSÍRT.....
Ebből 1 kanál étkezés
előtt = A KÖTÉNY HAS
eltűnik 2 hét alatt !
Ez segít megszabadulni
a körömgombától
7-9 nap alatt....