A magyar orvosok már lemondtak Csabáról, de van még egy esélye! Könyörögve kérlek, hogy segítsetek megmenteni a 27 éves fiam életét! KÉRLEK SZÉPEN OSSZÁTOK MEG!

"Könyörögve kérem aki tudja,ossza meg ezt a postot illetve, ami a legfontosabb akinek módja, lehetősége van, segítsen az én egyetlen Csabimon! Ő a világ legjobb gyermeke. Mindig számíthatunk rá, nagyon ügyesen tanult mindig is, becsületes és a barátai is nagyon szeretik! Kérem a Jó Istent, hogy ne vegye el tőlünk!"


Ha összefogunk segíthetünk ezen a fiún és jobbá tehetjük az életét! Ő itt Balázs Csaba. Öt éve egy autoimmun betegségben szenved: devic-szindróma. Röviden a betegségről: egy ritka,a központi idegrendszert érintő, autoimmun kórkép.
Csaba bal oldala kezd lebénulni, végtagjai zsibbadnak, izom- és csontfájdalmai vannak, ezeket gyakran légszomj kíséri.A magyar orvosok lemondtak róla, mert ahogyan ők fogalmaztak: nem tudnak vele mit kezdeni. Viszont Németországban tudnának rajta segíteni, aminek igen magas az összköltsége: 2 millió forint:


Ennyi pénzre lenne szüksége a gyógyuláshoz.
Kérem,aki tud egy pár ezer forinttal segíteni Neki az tegye meg, hogy továbbra is olyan jó kedélyű maradjon, amilyen a képeken is.

Számlaszám: 11600006-00000000-77164319
IBAN szám: HU26116000060000000077164319
SWIFT: GIBA HU HB (párjáé) Balogh Zsófia Anita

" Neki még rengeteg dolga van ebben az életben. A szívünk szakad meg, ha ezen a 2 millió forinton fog múlni az élete...Sajnos már nem tudunk több hitelt felvenni és a barátaink sem tudnak többet segíteni, ezért fordulunk hozzátok!! Hálásan köszönünk minden segítséget! "

Minden megosztás egy újabb remény számunkra!
Forrás
B
alázs Csabával itt tudjátok felvenni a kapcsolatot a Facebookon!