Ápolónő vagyok! Az egyik betegem arra kért, mossam ki a hűtőszekrényét - Amit abban láttam az megváltoztatta az életem..!

Ápolónő vagyok! Az egyik betegem arra kért, mossam ki a hűtőszekrényét - Amit abban láttam az megváltoztatta az életem..!


Sorsfordító volt, megváltozott tőle az életem.

Különös történetet osztott meg a Facebookon egy magyar ápolónő. Bejegyzését alig néhány óra alatt 23 ezren látták és több mint háromezren osztották meg. Ha elolvasod, te is megérted miért.

„Soha ne éreztem magam annyira hálátlannak az életemért, mint ma. Valaki azt mondta, hogy nem számít, mi van most, az ember mindig többet és többet szeretne. Mostanában már annyira feszült voltam, mert azt akartam, hogy jobb legyen az anyagi helyzetem. Új cipőre új autóra, jobb okostelefonra stb. vágytam, de ezt ápolóként (házhoz járok betegeket gondozni) nem engedhettem meg magamnak.

Nem is olyan rég, az egyik betegem megkért, hogy ha nem terhelne vele, kimosnám-e a hűtőszekrényét. Mivel nem volt akkor más dolgom, - mondtam neki persze, szívesen megcsinálom. Kinyitottam, és ezt láttam. Kongott az ürességtől. Szó szerint. Gyorsan megfordultam és megkérdeztem, ki szokott bevásárolni neki. A betegem saját magára mutatott, majd a földre nézett, láttam, hogy szégyelli magát. „Én szoktam élelmiszert vásárolni, de csak, amikor marad rá pénzem.” mondta. Még soha nem láttam ennyire üres hűtőszekrényt az egész életem során, pedig pár házban már megfordultam.

Kimostam a hűtőt, majd, miután végeztem, elköszöntem és beültem az autómba. De nem tudtam hazamenni. Fogtam magam és elmentem vásárolni – annyi mindet vettem, amire a pénzemből futotta. Próbáltam megtölteni a hűtőszekrényét, annyira, amennyire csak tudtam.Ez az eset rádöbbentett és rájöttem, abba kell hagyni a dühöngést, azok miatt, amik nincsenek, amiket nem érhetek el, és örülni kell annak, amim van. Köszönöm a betegemnek, hogy megnézhettem a hűtőszekrényét, segített abban, hogy átgondoljam az életem, hogy megváltozzon a szemléletem. Örülök, hogy segíthettem.

Azért osztottam meg a Facebookon mindezt, hogy megmutassam mindenkinek, sok olyan ember van, akik sokkal rosszabb helyzetben vannak nálam (és nálunk)." Ha ti is így gondoljátok kérlek Osszátok meg ezt. Köszönöm!


Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!