Brutálisan lefogyott Gáspár Evelin! Mutatjuk a képeket és a módszerét:


Szinte rá sem ismerünk a korábban duciként ismert Gáspár Evelinre, aki végre megmutatta, hogy pontosan mennyit sikerült leadni a hasát fedő zsírrétegből. Szerintünk nagyon szép eredmény született, melyhez a szerkesztőség nevében szívből gratulálunk és további jó egészséget kívánunk!
Gáspár Evelint anno a Győzike Showból ismertük meg mint Gáspár Győzi nagyobbik lánya, aki nem nagyon szerette a nőies dolgokat, nem is öltözködött úgy ráadásul nem kevés súlyfelesleg volt rajta, viszont most őszinte vallomása több ezer kedvelést kapott az Instagaramon. ( Az alábbiakban olvasható Evelin fogyási módszere.)
Mára ebből semmi nem maradt Evelin dívává alakult, lefogyott és eszméletlen jó formában van és mindenhonnan csak a dicséreteket kapja!

"Egy divatmodell ismerősöm úgy lefogyott, hogy szinte rá sem ismertem. Panaszkodtam neki, hogy rengeteg dologgal próbálkoztam már, de ha sikerült is fogynom, még több jött vissza. Elmondta, hogy nemrég bukkant fel a piacon egy természetes zsírégető, ami csepp formában kapható és kizárólag természetes anyagokat tartalmaz. Ekkor még nem volt legálisan kapható Magyarországon. Fitnesz Modellek és testépítők tudtak kizárólag hozzájutni. A készítmény villámgyorsan végez a zsírsejtekkel, az első heti fogyási eredmények láttán, a legtöbben elvesztik a fejüket." Továbblépés a következő oldalra ->