Durván jó nő lett Tóth Vera! Így néz ki most! Elképesztő, mit ért el az énekesnő! Gratuláljunk neki sok sok szívecskével! Állunk leesik, de így néz ki most:

Tóth Vera már régóta nem küzd súlyproblémákkal, s úgy tűnik, hogy most van élete legjobb formájában. nagyon jó látni, hogy ilyen boldog és energikus az ország egyik kedvenc énekesnője.Vera elképeszetően gyönyörű, és dögös a legújabb képein. Öltözködése, és stílusa is sokkal nőisebb lett, ezen kívül pedig csak úgy sugárzik belőle a magabiztosság. Igazi bomba nő lett! "Tóth Vera testsúlya rengeteget ingázott az évek során, de most hihetetlen formában van az énekesnő"- olvashattuk a világsajtóban. Rengetegen próbálkoztak megtudni tőle, hogyan érte el ezt az elképesztő eredményt, nagyon sok félrevezető hír látott napvilágot, azonban a korábban már-már veszélyesen sok súlyfeleslegtől szenvedő énekes nem volt hajlandó elárulni a titkát.

A napokban azonban megtört a jég és nyilatkozott egy olyan természetes növényi kivonatról, amit a világ legértékesebb gyógynövényének tartanak szerte Ázsiában. Ezt a növényt Vera gyermekkori barátja Pongrácz Péter hozta be Magyarországba is próbálta ki önmagán először, amiről blogot is vezet. ( Ide kattintva tekinthető meg. )

Ekkor még senki nem gondolta, hogy ez lehet a nagy titok, azonban ő elárulta: a növényi kivonat fogyasztása után valóságosan érezte, ahogy ég a zsír a szervezetében és ehhez szinte semmit nem kellett tennie és az év végére úgy érezte, hogy élete legjobb formájának örvendhet. Az alábbi képeket tette közzé magáról az énekesnő, melyen jól látszik, hogy kicsattan az egészségtől és valóban nagyon csinos lett. Szívből gratulálunk kedves Vera!


Legyen kedves ossza már meg, aki egyetért azzal, hogy nagyon csinos lett Vera és elismerésre méltó, hogy tartani is tudja alakját!