EBBE a kilátástalan helyzetbe kerültünk és ti vagytok az utolsó reményem. Könyörögve kérlek benneteket, hogy legalább egy megosztással segítsetek!


"EBBE a kilátástalan helyzetbe kerültünk és ti vagytok az utolsó reményem. Könyörögve kérlek benneteket, hogy legalább egy megosztással segítsetek!"

"15 éves, súlyosan Down-syndrómás gyermekemet egyedül nevelem. Gyermekem 24 órás felügyeletet igényel. Egyedül enni, inni nem tud, 15 évesen még nem szobatiszta. Próbálok mindent fizetgetni, de a családi pótlékból, és az ápolási segélyből nagyon nehezen megy. Beteg gyermekemtől csak nagy ritkán tudok elmenni dolgozni. Ezért szeretném kérni, ha valaki tud segíteni rajtunk, akár egy kis fával, élelmiszerrel, tisztítószerekkel, vagy bármivel nagyon megköszönnénk. Bármilyen kis adománynak is nagyon örülnénk!" - tette közzé Mesterházi Józsefné a legnagyobb közösségi oldalon, amelyre azonnal felfigyelt a Zöldkör Alapítvány is.


Kapcsolat: zoldkoralapitvany@gmail.com


Ezúton kérünk minden segítőkész magyar embert, hogy legalább egy megosztással támogassa Mesterházi Józsefné kérését, aki láthatóan imádja egyetlen gyermekét és bármit kész lenne megtenni érte.