Gyász! Ma 5 éve, hogy elhunyt a Republic frontembere Bódi László Cipő (†47) - Ezen a napon, csak Ezt az egy dolgot kéri családja a rajongóitól! Emlékezzünk meg róla mi is egy megosztással!

Gyász! Ma 5 éve, hogy elhunyt a Republic frontembere Bódi László Cipő (†47) - Ezen a napon, csak Ezt az egy dolgot kéri családja a rajongóitól! Emlékezzünk meg róla mi is egy megosztással!Szomorú évforduló a mai nap, hiszen pontosan 5 éve hunyt el a Republic együttes legendás énekese frontembere Bódi László Cipő. Súlyos szívbetegségben szenvedett hosszú éveken keresztül. Szívátültetésre lett volna szüksége, de ő nem vállalta a műtétet. 2013 februárjában kórházba került, miután megállt a szíve. Még vissza tudták hozni az orvosok, de kómába esett, amiből aztán már soha nem ébredt fel. 2013. március. 11-én érkezett a szomorú hír, hogy Bódi László Cipő (†47) elhunyt.

Halálának évfordulóján, most annyit kér családja, hogy mindenki aki szerette a dalait, emlékezzen rá szeretettel ezen a napon és őrizze meg az emlékében, hiszen nem felejthetünk el egy ilyen nagyszerű embert, férjet, zenészt!Arra kérnék mindenkit, hogy emlékezzünk meg róla mi is egy megosztással!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket ismerőseiddel!