Hogy tudsz éjjel aludni, miután Ezt művelted velem és az édesanyámmal az 55-ös úton?! Kívánom, hogy ezzel a tudattal élj tovább! Bárcsak eljutna hozzád! Remélem segítenek és megosztják!

Hogy tudsz éjjel aludni, miután Ezt művelted velem és az édesanyámmal az 55-ös úton?! Kívánom, hogy ezzel a tudattal élj tovább! Bárcsak eljutna hozzád! Remélem segítenek és megosztják!

Kedves mindenki!


Vasárnap, július 5-én édesanyámmal kerékpártúrára indultunk az 55-ös úton. Szerettük volna kihasználni a jó időt. A terv az volt, hogy átmenjünk a Szegedhez közeli Mórahalomra, ott elmegyünk süteményezni egyet, kicsit pihenünk, majd irány vissza Szeged. Sajnos csak terv maradt! 

Félúton járhattunk, mikor az úton számunkra érthetetlen okokból egy személygépkocsi hátulról (fényes nappal!) lesodort minket úgy, hogy beestünk az út menti füves részre. Én kisebb karcolásokkal megúsztam, anyukám viszont komolyabban megsérült. A jobb keze eltört! Mentőt kellett hívni hozzá. A sofőr viszont továbbhajtott mintha mi sem történt volna! A rendőrségen a feljelentést megtettük, de elmondásuk szerint sokáig húzódnak az ilyen ügyek és nagyon valószínű, hogy sosem fog előkerülni a tettes.


Nektek is szeretném elmondani, hogy a történteket követően, sokkos állapotban, csupán annyit sikerült megfigyelnem, hogy egy ezüst színű Opel Astra G személyautóban ült ez az igazán bátor és lelkiismeretes gázoló, ami úgy nézett ki mint Ez:

Sajnos a rendszámot már nem tudtam megfigyelni, mire megpróbáltam volna leolvasni, már túl messze járt! A típus és szín viszont legjobb emlékezetem szerint stimmel.


Így vált rémálommá a még el sem kezdett pihenésünk anyukámmal! Felfoghatatlan számomra, hogy lehetnek ilyen emberek, akik minden lelkiismeret nélkül balesetet okoznak és elhajtanak!
"Kedves" gázoló ezt neked üzenem!

Remélem azért legalább néhány álmatlan éjszakát okozunk majd neked és nem tudsz majd jót aludni! Nem tudom mit ártottunk neked, hogy ezt kellett, hogy tedd?! Én úgy gondolom valamivel el voltál foglalva és nem az utat figyelted. Vagy a telefonodat vagy esetleg a rádiót piszkáltad ezért csak az utolsó pillanatban vettél minket észre! Másra nem tudok gondolni. Ha netán valamilyen csoda folytán eljut hozzád, vagy olvasod, akkor bocsánatot kérhetsz tőlünk a Szegeden, a Dandár utca 22. szám alatt! Bár ezt nem igazán nézem ki belőled...

Kérlek titeket, ha tehetitek osszátok meg, hátha mégis valamilyen csoda folytán megkapja az üzenetet ez az aljas gazember..! és még nagyon finoman fogalmaztam.

Mélységesen elvagyok keseredve, hogy ilyen emberek élnek köztünk!


Hálás köszönetem,
Attila
Az alábbi gomb segítségével oszthatod meg Attila szavait: