Kiderült, hogy min veszett össze Boros Lajos és Bochkor Gábor olyan durván! Legyen kedves ossza már meg, aki szerint ők voltak a magyar rádiózás történetében az egyik legjobb páros! Szívből kívánjuk, hogy rendezzék a viszonyukat!

Boros Lajos és Bochkor Gábor viszonya nagyon megromlott, amikor is Bochi azt nyilatkozta a TV2 egyik közkedvelt műsorában, hogy:

"Ha valaki, közel a hetvenedik évéhez egy ilyen projektben részt vehetett, és ilyen sikert élhetett meg, ráadásul ezzel a fizetéssel, akkor úgy gondolom, az egyetlen szó, amit találhat, az a köszönöm. Ha én nem vagyok, akkor Boros Lajos még ma is művházakban gondolkodik, nem pedig nagyobb távlatokban, pl Las Vegasban. De én mindig fogtam a kezét és vittem magammal."- Mondta el a műsorban Bochi és nem gondolta volna, hogy ezzel vérig sérti partnerét, aki erre úgy felelt, hogy véget vet a rádiós szereplésének, amennyiben a 'művházas fizetése' nem fog magasabbra emelkedni. - válaszolta némi szarkazmussal Boros Lajos. Véleménye szerint barátja és kollégája ezzel lebecsmérelte őt és vérig sértette.Azt gondoljuk, hogy nem lehet olyan nézeteltérés 2 ilyen csodálatos ember között amit ne tudnának megbeszélni. Bochitól nagyon szép gesztus volt az éppen betegeskedő Boros Lajoshozhoz szóló szívélyes üzenete. Mi imádjuk őket és kívánjuk, hogy Boros Lajos felépülése után, folytatódjon a barátságuk vagy akár a közös munkájuk!

Legyen kedves ossza már meg, aki szerint ők voltak a magyar rádiózás történetében az egyik legjobb páros! Szívből kívánjuk, hogy rendezzék a viszonyukat!