Szépen kérünk mindenkit! SEGÍTSETEK! Szombaton elment itthonról, és most senki nem tudja, hol lehet a 16 éves kislányunk Bianka! Kétségbeesve kérünk mindenkit, aki tud egy Megosztással segítsen nekünk Ebben! Köszönöm!

Szépen kérünk mindenkit! SEGÍTSETEK! Szombaton elment itthonról, és most senki nem tudja, hol lehet a 16 éves kislányunk Bianka! Kétségbeesve kérünk mindenkit, aki tud egy Megosztással segítsen nekünk Ebben! Köszönöm!Virágh Bianka 2018. március 10-én reggel Tibolddarócról Miskolcra utazott, de haza azóta sem érkezett. Azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre, ezért a család és a rendőrség a lakosság segítségét kéri!

Virágh Bianka körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, haja hosszú, sötétbarna színű. Az eltűnése napján fekete színű tépett farmernadrágot és kapucnis dzsekit viselt.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható, keresett lány jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

"Kérjük OSSZÁTOK! Minden megosztás, minden figyelő szem sokat jelenthet most, hogy hazatérhessen a kislányunk! Bianka családja nevében is hálásan köszönjük mindenkinek!" - Az édesanya

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!