Andy Vajna durván beszólt Szinetár Dórának, miután feleségének üzent - " Dórikám, te inkább a Down-kóros gyerekeddel foglalkozz, minthogy...Andy Vajnánál elszakadt a cérna, amikor meglátta a Szinetár Dóra által írt nyílt levelet, amelyben a televíziós producer feleségének, Vajna Timinek üzen.

"Dórikám, te inkább a Dówn-kóros gyerekeddel foglalkozz, minthogy az én feleségemet kioktasd az élet nagy dolgairól. Nekünk közszereplőknek igen is az a dolgunk, hogy nyilvánosan fejezzük ki véleményünket a társadalom által vitatott nagyobb kérdésekben. Végzett közgazdász feleségemnek most teljesen igaza volt. Nem bántott meg senkit, csak az igazsággal szembesítette azokat, akik a választási csalás vádjával vigasztalják magukat.

Az eltelt idő arra kellett, hogy a bejelentett eredmény szerint készítsék el a szavazó lapokat. Az újraszámolás csak megerősítené a Fidesz győzelmét. Ébresztő tisztelt ellenzékiek. "

Véleményünk szerint a televíziós producer úr ezúttal túl lőtt a célon. Legyen kedves ossza meg, aki felháborítónak tartja Andy Vajna kirohanását!
Forrás