Andy Vajna kifakadt és durván helyretette a Liptai Claudiát támadó nézőket! Ezt üzeni minden "nyuggernek" - " Mindig az igazság esik a legrosszabbul az embernek, hiszen..."

Andy Vajna kifakadt és durván helyretette a Liptai Claudiát támadó nézőket! Ezt üzeni minden "nyuggernek" - " Mindig az igazság esik a legrosszabbul az embernek, hiszen..." A vasárnap este kirobbant botrány, amit Liptai Claudia elszólása indított el a Nagy Duett című műsor élő adásában, úgy látszik a TV2 tulajdonosát Andy Vajnát is megtalálta. Mint közismert a műsorvezető lehülyézte és "Nyugger"-ezte a magyar nyugdíjasokat, ami természetesen a produkciónak szólt.

Ezzel a kijelentésével Claudia ellen szabályos hadjárat indult. Kérdőre vonták, hogy milyen alapon mond ő ilyeneket a nyugdíjasokra és több ezren követeltél, hogy nyilvánosan kérjen bocsánatot.

Nos, most úgy látszik a TV2 tulajdonosa Andy Vajna is eddig bírta cérnával a sok szidalmazást, amit műsorvezetője kap és durván kifakadt az egyik internetes oldalnak:

" Nem értem még a mai napig sem, hogy mi a problémájuk a nézőknek. Liptai Claudia egy közönség szórakoztató műsort vezet, neki pedig az a feladata, hogy szórakoztasson. Ezt tette a műsorban is, amikor egy vicces megjegyzést tett az egyik páros produkciójára. PONT! Ezt úgy látszik a magyar nézők rossz néven és magukra vették, csak nem tudom hogy miért?! De nézzük innen a dolgokat akkor. Mindig az igazság esik a legrosszabbul az embernek. Nem? Mindannyian öreg szenilis "nyuggerek" leszünk egyszer és egy öregek otthonában fogunk kikötni. Ez az élet rendje. Én személy szerint annyit mondtam Claudiának, hogy rá van bízva a döntés, de én nem kérnék elnézést senkitől a helyében. Nem tett semmi rosszat, csupán szórakoztatott..."

Legyen kedves osszam már meg, aki nem ért egyet Andy úr szavaival!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!