BOTRÁNY! Boros Lajos nem bírta tovább és kíméletlenül beszólt Andy Vajnának: "Miért gondolod azt, hogy te minden magyar embert nyilvánosan megalázhatsz a nagyképű megjegyzéseiddel? Ezzel akarod... - Legyen kedves ossza már meg, aki egyetért Lajos szavaival!

BOTRÁNY! Boros Lajos nem bírta tovább és kíméletlenül beszólt Andy Vajnának: "Miért gondolod azt, hogy te minden magyar embert nyilvánosan megalázhatsz a nagyképű megjegyzéseiddel? Ezzel akarod... - Legyen kedves ossza már meg, aki egyetért Lajos szavaival!Mint azt a mai napon olvashattuk a sajtóban Andy Vajna elég kemény szavakat használva érvelt amellett, hogy miért a Fideszre kell ma szavazni és őket hatalmon tartani. Továbbá elégedetlennek titulálta a magyarokat, akik (Ő szerinte) soha semmivel sem elégedettek, pedig még soha nem éltek ilyen jól mint most.

Úgy tűnik ezzel elindított egy lavinát, mert azóta már több ismert ember fejezte ki nemtetszését és válaszolt Andy úrnak, köztük a népszerű volt rádiós műsorvezető Boros Lajos is:

"Miért gondolod azt, hogy te minden magyar embert nyilvánosan megalázhatsz a nagyképű  megjegyzéseiddel? Ezzel akarod manipulálni az embereket? Nem bolond nép a magyar. Már rég eldöntötték, hogy ki mellett teszik le a voksukat! Ez már nem más mint az utolsó fűszálba való kapaszkodás. Fogalmad sincs, hogy hogyan él az átlag magyar ember, de lehet egy napig sem bírnád, ha annyiból kellene megélned, mint nekünk halandóknak. Szégyelld el magad!"

Legyen kedves ossza meg, aki egyetért Lajos szavaival!