DRASZTIKUSAN lefogyott Péter és azt is elárulta, hogy mivel! Küldjünk neki sok-sok jókívánságot! GRATULÁLUNK!


Ha nem szeretnéd elolvasni Péter részletes blogbejegyzését, IDE KATTINTVA léphetsz a termék hivatalos oldalára."Sziasztok! Ahogy azt már sokan tudjátok, Pongrácz Péter vagyok. A mai blogbejegyzésemben egy gyakorlatilag ismeretlen fogyasztó módszerről szeretnék nektek beszélni. A bejegyzésem könnyen lehet, hogy nem lesz sokáig fent az oldalon, szóval olvassátok végig, amíg tudjátok.

Rengeteg diétát és fogyókúrát kipróbáltam már, de egyik sem vált be, pénzkidobás volt az egész, nem beszélve arról a sok-sok feleslegesen elpocsékolt időről. Pajzsmirigy problémáim is vannak, ezért azt gondoltam, hogy soha az életben nem lehetek újra átlagos testalkatú. Ha valaki, akkor én aztán nem hittem ebben a szerben elhihetik, ha nem próbáltam ki 100 féle hasonló 'csodaszert' akkor egyet sem, de ez a folyadék olyan embereknek lett kitalálva, akik rövid idő alatt szeretnének tényleges fogyást produkálni. Már az első napokban, szó szerint éreztem, hogy ég le rólam a zsír..."

Ez a vadonatúj termék korszakalkotónak számít a táplálékkiegészítők világában . A dietetikusok többsége kétségbeesetten próbálta elrejteni a nagyközönség elől ezt a módszert, mivel a termék széleskörű elterjedése nagyon kedvezőtlen lenne a számukra. Személy szerint, én rengeteg időt és pénzt pazaroltam kínzó diétákra és hasztalan személyi edzőkre, de semmi nem segített . Végül, magam sem hittem, de sikerült rátalálnom egy egyszerű és megfizethető megoldásra. Szeretném megosztani ezt a titkot mindazokkal, akik súlyfelesleggel küzdenek, vagy valamiféle problémájuk van az egészségükkel.

Íme, a történetem - > A folytatáshoz ide kattintva lépj tovább Péter saját blogjára.