DRÁMA! Tegnap délután ez a 17 éves srác olyan dolgot tett édesapámért, akiről mindenki azt hitte, hogy részeg, amiért egész életemben hálás leszek! Egy megosztással fejezzük ki elismerésünket! GRATULÁLUNK"Tegnap délután ez a 17 éves srác olyan dolgot tett édesapámért, akiről mindenki azt hitte, hogy részeg, amiért egész életemben hálás leszek!" - Egy megosztással fejezzük ki elismerésünket! GRATULÁLUNK

"Hihetetlen, amit ez a 17 éves fiú tett az édesapámért húsvét napján. Ha nincs ez tiszta lelkű érett fiú, aki bebizonyította, hogy már igazi férfi, ki tudja, hogy mi történik apukámmal...

Mivel úgy gondolom, hogy kevesen tették volna meg ugyanezt, ezért gondoltam megosztom veletek a történteket:

Én Újpesten lakom, édesapám pedig Békásmegyeren. Mivel meg volt fázva, ezért nem tudott eljönni hozzám locsolkodni, gondoltam felhívom őt és megkérdezem, hogy hogy van. Azt mondta, hogy pár nap múlva már teljesen rendben lesz, ma már tervez is egy rövid sétát a környéken, úgy is olyan szép napos idő van. Ezzel el is köszöntünk egymástól.

Majd kiderült, hogy olyan 3 óra magasságában az utcán rosszul lett és eszméletét vesztette. Szerencsére nem feküdt túl sokáig, mert a képen látható Viktor éppen locsolkodásból tartott hazafelé. Elmondása alapján mindenki szánakozva nézte édesapámat, ahogy a földön feküdt és elment mellette. Biztosan azt hitték, hogy részeg. Ő azonban nem hagyta őt magára, hanem azonnal mentőt hívott és próbált segíteni apukámnak. Kevés 17 éves srác lett volna képes erre. Az én szememben Ő egy igazi HŐS és szeretném, ha minél többen tudnának róla!Engem már a kórházból értesítettek a történtekről. Csütörtökön jöhet elvileg haza apukám, ha minden rendben lesz vele.

Kérlek szépen benneteket, hogy osszátok meg a történteket. Szeretném, ha minél több emberhez eljutna, hogy milyen ember is valójában a 17 éves Viktor, aki egy életre HŐS lesz a szememben. Köszönöm szépen!