Eger belvárosában sétáltam éjfél körül, amikor Erre a kétségbeesett kisfiúra lettem figyelmes - Vérlázító, amit a 20 perc múlva megérkező ittas édesanya tett...Osszátok!

Eger belvárosában sétáltam éjfél körül, amikor Erre a kétségbeesett kisfiúra lettem figyelmes - Vérlázító, amit a 20 perc múlva megérkező ittas édesanya tett...Osszátok!Tegnap este 23 óra körül Eger belvárosában sétáltam hazafele amikor erre a kocsiban kétségbeesetten zokogó és ordító kisfiúra lettem figyelmes. Odamentem az autóhoz, hogy kinyissam az ajtaját, de zárva volt. A mint utólag kiderült 2 éves kisfiú eközben vigasztalhatatlanul sírt. 2-3 perc elteltével többen az autó köré csoportosultunk. Elindultunk páran keresni a környéken a szülőket, de mivel nem jártunk sikerrel, értesítettük a rendőrséget.

Amíg vártuk a hatóságokat a tehetetlenségtől feldühödve puszta kézzel próbáltam kiszabadítani kocsiból a kisfiút. Sajnos nem sikerült, viszont 1-2 helyen megrongálódott az autó. Az üveget nem akartam betörni hiszen a rendőrök már úton voltak.

A kiérkező rendőrök aztán felfeszítették az autó ajtaját, és sikerült kiszabadítaniuk a rémült kisfiút, akinek 26 éves édesanyja csak valamivel éjfél után jelent meg láthatóan ittasan, közölve, hogy bulizni volt néhány munkatársával.

A nő ellen bírósági eljárást indítottak, bár ő is tett ellenem feljelentést: Kártérítést követel amiért megrongáltam az autóját (1-2 karc és egy kisebb horpadás keletkezett a kocsin).

Mégis milyen szülő az ilyen? Ti mit tettek volna a helyemben? Lefogadom ugyanazt ami én tettem...

Varga Attila Eger

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!