Elképesztő!!! ILYEN csomagokat osztogatnak az ország több pontján - Csak azzal a feltétellel kaphat az ember, ha vasárnap a FIDESZRE szavaz. De nem csak élelmiszert, hanem...!

Elképesztő!!! ILYEN csomagokat osztogatnak az ország több pontján - Csak azzal a feltétellel kaphat az ember, ha vasárnap a FIDESZRE szavaz. De nem csak élelmiszert, hanem...!Ennyit ér a becsületetek ? Ezért eladjátok magatokat a következő 4 évre ? Ma Mezőcsáton, de az elmúlt napokban az ország több pontján is ILYEN csomagokat osztogattak, azzal a feltétellel, hogy vasárnap a választás napján, KÖTELEZŐ a Fideszre szavazni. A héten már nem csak élelmiszert, hanem bort is osztogattak. Elmondások szerint 300 Ft-os műanyag 1,5 literes kiszerelésű silány minőségűt. Mezőcsáton szombaton evés-ivás-buli lesz egész nap a pályán, csak azért , hogy őket tartsák meg a hatalomba. Emberek, gondolkozzatok ! Nem loptak, csaltak, hazudtak eleget?

Megaláztak benneteket , lenéztek titeket , csak ilyenkor választáskor juttok eszükbe. Az egészségügy, az oktatás romokban, nincs tényleges munkahely teremtés , szétlopják az országot az uniós támogatásokat , közülük egy pár ember gazdagodik , mi meg csak szegényedünk. Migránsokkal riogatnak mindenkit , hiába mondjuk , mi nem akarunk betelepíteni senkit se , kerítést se akarunk bontani. 

JÓL GONDOLJÁTOK MEG , KIRE SZAVAZTOK VASÁRNAP! NE ADJÁTOK EL MAGATOKAT ALAMIZSNÁÉRT !

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!