Elképesztő! Vajna Timi megszólalt és döbbenetes dolgot üzenet a választási csalást kiáltóknak - Viseljétek már méltósággal a vereséget, mert... - Könyörgöm ossza már meg, aki felháborítónak tartja üzentét!

Elképesztő! Vajna Timi megszólalt és döbbenetes dolgot üzenet a választási csalást kiáltóknak - Viseljétek már méltósággal a vereséget, mert... - Könyörgöm ossza már meg, aki felháborítónak tartja üzentét!A vasárnapi választást követően egyre többen hangoztatják, hogy választási csalás történt. Különös módon az ország szinte minden pontjáról jelezték, hogy eltűntek az ellenzéki szavazatok. Olyan emberek szólalnak meg a facebook oldalakon, akik a választási bizottság tagjai voltak és állítják csalás történt.

Ma sajtótájékoztatót tartott a Demokratikus Koalíció elnöke Gyurcsány Ferenc, aki több megmagyarázhatatlan ténnyel állt elő.
- választási szoftver elromlása
- kisebb részvételi arány egy fél órával későbbi adathoz képest
- tényt, hogy az urnazárást követően 3 órán át még nem volt semmilyen eredmény

Ezeket az összeesküvés elméleteket valószínű megelégelve szót emelt Vajna Tímea is és a következőket üzente:

Nem értem miért kell elméleteket gyártani egy tisztességes és korrekt választás után. Viseljétek már méltósággal a vereséget, mert ezen már úgysem tudtok változtatni.Mindig vannak győztesek és vesztesek. Veszíteni is tudni kell. Inkább tekintsen mindenki előre és ne a múlton rágódjon...Véleményem szerint a legjobb kezekben van az ország. A fejlődés útján vagyunk és az ország legnagyobb része tudja ezt és jól döntött vasárnap. Ezúton is gratulálok mindenkinek a döntéséhez. 

Kíváncsiak vagyunk nektek mi a véleményetek erről? Ti is üzennétek valamit Timinek? Most megtehetitek! Írjátok meg kommentben!
Forrás
Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!