Ezrek osztják a rendőr megdöbbentően őszinte levelét, melyben a szombaton tartandó választási csalás elleni tüntetőkhöz szól - Legyetek szívesek osszátok szavait!

Ezrek osztják a rendőr megdöbbentően őszinte levelét, melyben a szombaton tartandó választási csalás elleni tüntetőkhöz szól - Legyetek szívesek osszátok szavait!Egy nevét elhallgatni kívánó rendőr osztotta meg az alábbi levelet, melyet ezrek osztanak azóta. Kérlek olvassátok nagy figyelemmel és osszátok tovább!

A neve nem számít, mert nem akarja senki, hogy kirúgják!

“Emberek!! Csak szólok!!
Most értesültem róla. …
A szombati tüntetés miatt a rendőrség nagy erőkkel fog kivonulni és minden lehetséges eszközzel meg fogja azt akadályozni!
Az egész országból fognak odavonulni, köztük az én állományomból is…Mindezt a kormány kérésére.
Nem szeretnék ebből is politikai posztot, DE!
Ha engemet is kivezényelnek oda akkor itt hagyom az egész rendőrséget…
Nem azért választottam ezt a hivatást,hogy a a saját honfitársaimnak hátat fordítsak, akik ugyanazt akarják mint én, VÁLTOZÁST!
Nem erre esküdtem fel! És főleg nem ennek a kormánynak! Én arra esküdtem fel, hogy minden áron MEGVÉDEM és SZOLGÁLOM a hazámat, de nem a kormányt! Meg persze arra, hogy minden erőmmel azon legyek, hogy Ti biztonságban legyetek.
De azt is értsétek meg,hogy a rendőrök nem ellenetek hanem veletek vannak, csak ŐK parancsot követnek és ha ellenszegülnek a parancsnak, akkor annak súlyos következményei lesznek… Ők is emberek, nekik is vannak családjaik, akik úgy szintén változást akarnak..

Mi se ezt akarjuk, főleg nem így…
Rengetegen vagyunk rendőrök akiknek úgyszintén nem tetszik a rendszer, de nekünk ezt kötelességünk elfogadni. A kormány minket is nagy ívben leszar, mert az nem normális dolog, hogy egy botlábú focista többet keres mint az, aki éjjel nappal a hazáját szolgálja és védi…
Ha már a kormány ilyen hamar mozgósít minket akkor az azt jelenti, hogy FÉLNEK!
Ne hagyjátok magatokat HAJRÁ!!
Ez a poszt után lehet, hogy holnaptól nem kell mennem többet szolgálni…”

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Forrás