Figyelem!! Ma este (2018.04.30-án) rendkívül különleges Telihold lesz! Mindent megmozgató energiák érkeznek! Erre a 4 csillagjegyre különösen erős hatással lesz! Oszd meg, kedveld, hogy minden kívánságod teljesülhessen ma éjjel!

Figyelem!! Ma este (2018.04.30-án) rendkívül különleges Telihold lesz! Mindent megmozgató energiák érkeznek! Erre a 4 csillagjegyre különösen erős hatással lesz! Oszd meg, kedveld, hogy minden kívánságod teljesülhessen ma éjjel!

Mindent megmozgató energiák érkeznek április 30-án.

Ez a Telihold megtöbbszörözi a tettvágyat, cselekvőképességet, ugyanakkor olyan irányba is eltolhat, ami a “nem feltétlenül jó vagy tisztességes” kategóriába sorolható. Amit eddig nem mertél megtenni, hát legalább most tedd meg! Kapsz hozzá hátszelet is. 

Április utolsó napján Telihold alakul ki, ami elhozza az újjászületést, az átalakulást, és segít megszabadulni mindazon ártó energiáktól, amelyek megakadályoznak abban, hogy azt az életet éld, amelyet valóban szeretnél. Azért lesz ez a mostani Telihold különleges, amely a Skorpió jegyében fog kialakulni. Ezt nevezik rózsaszín Teliholdnak, ami nem az égitest színére, hanem a bugás lángvirág virágzására utal, ugyanis ez a növény most bont gyönyörű, rózsaszín virágokat.

A Skorpió csillagjegy arra ösztönöz ezen a napon, hogy nézz magadba, vizsgáld meg az érzéseidet, érzelmedet, lásd meg a vágyaidat, és tudatosítsd magadban, hogy mit szeretnél megvalósítani. Emellett a Skorpió stabilitást, biztonságot hoz, és arra ösztönöz, hogy levetkőzd az egoizmusodat, és légy önmagad, találd meg a szívedben az igazi énedet. Természetesen ez a folyamat érzelmi megterheléssel is együtt jár, ezért lehetnek lelki nehézségek, de tarts ki, légy erős, fogadd el és szeresd önmagad. A mostani Telihold támogatja az újjászületés, a megújulás energiáit, így most lehetőséged nyílik arra, hogy végre azt az életed éld, ami csak a tiéd, ami csak rád jellemző, és ami csak neked a legjobb.


Vízöntő:
Egy nagyon jó időszak vár rád. Úgy fogod vonzani magadhoz a pénzt, mint a mágnes. Bármi belefogsz ebben a hónapban, csak nyereségre teszel szert.

Kos:
Szakmai előrelépés, és pénzjutalmak várnak Nagy szerencse vár.

Bak:
Mondj búcsút az idegeskedéssel teli időszakoknak, végre elfelejtheted a sok munkahelyi stresszt is. Eljött a lecsendesedés, és siker ideje, úgy érezheted, hogy azt csinálhatod, amit igazán szeretsz. Kisebb erőfeszítéssel, de sokkal több pénzt fogsz keresni.

Ami a problémákat illeti, a következő napokban felerősödhet a bizalom hiánya, és a makacsságod miatt is lehetnek kellemetlen perceid, ezért a Telihold kialakulásáig igyekezz minden terhet, nyomást letenni a válladról, és a kommunikációdon is javíts, mert csak ezáltal részesülhetsz az égi jelenség védő és gyógyító energiáiból, amely képes megóvni a sikertelenségtől, a problémáktól, a lelki és testi bajoktól, és ezzel egyidejűleg erősíteni tudja az önbizalmadat, az akaraterődet és a kitartásodat.


Osszátok, hogy minél több embert elérjen a Telihold áldásos hatása!!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!