Figyelem! Minden magyar állampolgár, aki bankkártyát használ veszélyben van! A rendőrség kéri a segítségünket és a megosztásunkat! Fokozott óvatosságra szólítanak fel bennünket!

Figyelem! Minden magyar állampolgár, aki bankkártyát használ veszélyben van! A rendőrség kéri a segítségünket és a megosztásunkat! Fokozott óvatosságra szólítanak fel bennünket!Állampolgárok Figyelem!

Sajnos az utóbbi időben nagyon megnövekedett azoknak a bűncselekményeknek a száma Magyarországon, amikor is bankkártya adatokkal élnek vissza a tolvajok, ezért nagyon fontos, hogy még mielőtt bedugná bankkártyáját az ATM-be és használná Ezeket a dolgokat feltétlen ellenőrizze: Tudni kell mindenek előtt, hogy a bankkártya egy mágnes kártya, ami digitális adatokat tartalmaz. Ha ezeket az adatokat valakinek sikerül kinyernie, például egy a képen látható az atm bankkártya nyílása elé helyezett kártya leolvasó egység segítségével, attól a pillanattól fogva minden gond nélkül tudja használni bankkártyáját, bármekkora összeget le tud róla venni, természetesen amíg a keret megengedi.Fontos tehát, hogy mielőtt elkezdenénk használni az automatát, vizsgáljuk meg körültekintően, hogy az ATM bankkártya befogadóhelye nem-e mozog, nem érzi e azt az ember, hogy az nem egy átlagos automata. Ezután próbálja meg felemelni a pin kód beírására szolgáló számlapot, mert már arra is képesek a tolvajok egyfajta dupla billentyűzetet tenni. Ilyenkor a pin kód beírása közben, ez a számlap lementi a leütött billentyűket.

Amennyiben ezeket az ellenőrzéseket végrehajtja és semmi gyanúsat nem lát, nyugodtan használatba veheti az automatát. Figyelem!! Bankjától minden esetben kérjen a pénzmozgásáról sms értesítést a telefonjára hogy, bármi probléma vagy vész esetén azonnal letiltathassa bankkártyáját!

Nagyon fontos, hogy erről minél hamarabb minél több ember értesüljön,ezért arra kérünk benneteket osszátok! Köszönjük!

Az alábbi gomb segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!