FRISS! Elképesztő dolog látott napvilágot egy zártkörű Fideszes gyűlés után - Ezt tudnia kell minden igaz magyar embernek - Osszátok, hogy mindenkihez eljuthassanak Ezek a szavak!

FRISS! Elképesztő dolog látott napvilágot egy zártkörű Fideszes gyűlés után - Ezt tudnia kell minden igaz magyar embernek - Osszátok, hogy mindenkihez eljuthassanak Ezek a szavak!Még javában tart a választások utáni "sokkos" állapot. Sokan elégedetlenségüknek és csalódottságunknak adnak hangot a választások eredménye miatt. A napokban tartott zárt körű fideszes megbeszélés azonban könnyen lehet, hogy túltehet minden eddigin. A 168.ora.hu számolt be az alábbi igencsak felháborító és kényes beszélgetésről. Az általuk leírt sorokat változtatás nélkül idézzük.

Orbán Viktor: "Tisztelt barátaim, tisztelt párttársaim. A nép döntött. Most, hogy egyértelműen megnyertük a választást, itt a legfőbb ideje munkába állni és változtatásokat eszközölni. Nem mondom, hogy könnyű időszak elé nézünk, mert nem. De ezeket meg kell tennünk. Eddig sokat ígértünk és nem mindent váltottunk be. Ez ezentúl tarthatatlan. Át kell szerveznünk az oktatást, az egészségügyet és minden elmaradott itthoni infrastruktúrát rendbe kell tenni. Ehhez kevés volt 8 év, de úgy érzem most sikerülhet. Ehhez minden párttársam feltétlen bizalma és támogatása szükséges. Hatalmas munka áll előttünk, sok embernek nem fog ez tetszeni, de muszáj megtenni ezen lépéseket. Ami a határ menti kerítést illeti:

Áll és amíg élek állni is fog. Nem engedhetjük át hazánkat idegen kezekbe. Mi NEM leszünk bevándorló ország, akárhogy is akarná ezt Soros az ellenzék és az emberei. Mint említettem, nekem Magyarország az első, és ha kell vasököllel fogom, fogjuk ezt bebizonyítani nem csak az ellenzéknek, de a magyar népnek is. Jaj annak, aki szembeszáll a haladással". - nyilatkozta Orbán Viktor a 168.ora forrása alapján.

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!