FRISS! Nagy bajban van Majka! Drámai dologról vallott: "HA EZ ÍGY FOLYTATÓDIK TOVÁBBRA IS, ABBA BE­LE­HA­LOK MERT..!" - Egy szívecskével fejezzük ki támogatásunkat!

FRISS! Nagy bajban van Majka! Drámai dologról vallott: "HA EZ ÍGY FOLYTATÓDIK TOVÁBBRA IS, ABBA BE­LE­HA­LOK MERT..!" - Egy szívecskével fejezzük ki támogatásunkat!Teljesen érthető, hogy Majka mindent megadna a családjának, az viszont már aggodalomra adhat okot, hogy milyen áron teszi mindezt.

Ugyan próbálja megoldani, hogy egyensúlyban legyen a munka és a pihenés, mégis úgy tűnik, túlhajtja magát. Májustól szeptemberig az országot járja, teltházas koncerteket ad itthon és külföldön, a többi időt pedig a tévéstúdiókban tölti.

Ráadásul Majka korábban szívproblémával küzdött, nem egyszer előfordult, hogy mentőt kellett hívni hozzá. És ugyan most tünetmentes egy ideje, semmi nem garantálja, hogy ez így is marad. Betegsége miatt leszokott a cigarettáról és sportolni kezdett, de egy nagyobb koncert után így is teljesen legyengülhet a szervezete.

Ez történt márciusban is, amikor Majka és Curtis megtöltötte a Papp László Budapest Sportarénát. Hatalmas sikert arattak, de közvetlen ezután a rapper vitamininfúzióra akarta köttetni magát, mert súlyos influenza döntötte le a lábáról.

A rapper ugyan tudja, hogy lassítania kell, de képtelen leállni, ezt a napokban be is ismerte. Egy szívecskével támogassuk mi is a híres műsorvezető - énekest!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!