FRISS! Nem sokkal ezelőtt fantasztikus hírek érkeztek Törőcsik Mariról! Ha Ez valóban ÍGY lesz, mi nagyon fogunk örülni neki! - ❤ Egy szívecskével mutassuk meg, hogy milyen sokan szeretjük a Művésznőt!

FRISS! Nem sokkal ezelőtt fantasztikus hírek érkeztek Törőcsik Mariról! Ha Ez valóban ÍGY lesz, mi nagyon fogunk örülni neki! - ❤ Egy szívecskével mutassuk meg, hogy milyen sokan szeretjük a Művésznőt!Sokáig betegeskedett, de most nagyon jó hírek érkeztek! Öröm ilyenről írni nektek:

Másfél héttel ezelőtt lebegtette meg a hírt, hogy a Nemzet Színésze komolyan fontolóra vette Koltai Lajos ajánlatát, és a Story magazin riportja szerint már a rendező által számára felajánlott monodráma szövegét tanulja a Jászai Mari-díjas művésznő.

Törőcsik Mari (82) sokáig betegeskedett a kétoldali tüdőgyulladása után, de a jelek szerint már elég erősnek érzi magát, hogy kétéves szünet után újra rálépjen a világot jelentő deszkákra.

A Story magazin szerint a téma kapcsán az alábbi párbeszéd zajlott le a művésznő, illetve egykori férje, Bodrogi Gyula között.

– Olyat is hallottam, hogy te megtanulod a szöveget, nem kell súgógép – mondta Bodrogi.

– Nem kell, legfeljebb majd felolvasom! Miért? Volt már ilyen! És állva tombolt a közönség a művésznek! – válaszolta vidáman Törőcsik Mari, amire Bodrogi csak annyit reagált: „Neked is tombolni fognak”.

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!