Friss! Pár perccel ezelőtt a NAV a rendőrséggel közösen betört Ebbe családi házba és jogtalan fosztogatásba kezdett - Osszátok, hogy mindenki, aki Ilyen helyzetbe van időben értesülhessen róla! Segítsetek megvédeni otthonainkat!

Friss! Pár perccel ezelőtt a NAV a rendőrséggel közösen betört Ebbe családi házba és jogtalan fosztogatásba kezdett - Osszátok, hogy mindenki, aki Ilyen helyzetbe van időben értesülhessen róla! Segítsetek megvédeni otthonainkat!NAV rendőri segítséggel betört egy családi házba...
A NAV végrehajtása avagy megkezdődött az újkori padlás söprés ! 😡😡😡😡
A NAV végrehajtást kezdeményezett egy pert vesztett honfitársunkkal szemben , aki forint hitel tartozásának összegét próbálta megvédeni a debreceni Járásbíróságon és a debreceni törvényszéken. A nem független bírák olyan irreális összegű perilletéket szabtak ki , hogy a pertulajdonos ezt az összeget nem tudja kifizetni. A NAV hatáskörébe tették át és az meg is kezdte a behajtását , egy örökölt ingatlanra rá is tette a zálogjogát és egy személygépkocsira . Ezzel nem elégedtek meg, mert levélben értesítették az "adóst" , hogy személyesen is szét szeretnének nézni az ingatlanon. De abban még nem közölték vele, hogy az ingatlanban további ingósági végrehajtást akarnak folytatni. Az első megjelenésük alkalmával nem volt módjuk szétnézni , mert páran az ingatlanban tartózkodtak és meghiúsult a további foglalás. Nagy Alexandra és Bakó Péter azt állította, hogy a NAV munkatársa, de csak a NAV-nál használt belépő kártyáikat mutatták . Hosszas egyeztetés után a végrehajtott személy kihívta a rendőrséget. A rendőrség határozatokat kért a két NAV alkalmazottól , de azok nem tudtak felmutatni semmilyen határozatot.

A múlt héten második alkalommal a NAV írásos bejelentés és/vagy telefonos egyeztetés nélkül nagyszámú rendőri segédlettel "betörtek " egy Hajdú-Bihar Megyei vidéki családi házba. A kapu és az ajtó biztonsági zárát lefúratták egy lakatossal és így mentek be a házba. A házban nem tartózkodtak a tulajdonosok , így a rendőrök segédletével most már 3 fő NAV alkalmazott nyugodtan az egész ingatlant bejárhatta és kénye - kedve szerint dúlhatta fel a lakást. A Nagy Alexandra (a cikkel egy időben közzé teszem azt a fényképet is melyen a Nagy Alexandra és a Bakó Péter a NAV alkalmazottai láthatóak!) és további két férfi végezte a végrehajtást azok neve jelenleg még nem ismeretes, mert nem mutatkoztak be , valamint nem maradt jegyzőkönyv másolati példány , de a jegyzőkönyv megérkezése után az ő nevüket is közzé tesszük !

 A tulajdonosok arra érkeztek haza, hogy a rendőrök és a NAV -osok több horgászbotot visznek ki a kapun és teszik be a NAV tulajdonában lévő kocsiba . Ekkor arra akarták kényszeríteni a végrehajtott személyt, hogy ha már itt van akkor írja alá a lefoglalási jegyzőkönyvet . Nem írta alá mert azt amit Ő is ugyan ebbe a jegyzőkönyvbe kívánt vetetni azt nem voltak hajlandóak bele írni. A lakás fosztogatás után újra zárat cseréltek és ezt közölték a lakás tulajdonosokkal is. A NAV jogtalan fosztogatásokba kezdett, semmiféle joghatóságot nem tudtak igazolni és nem is értették, hogy minek kérik az "adósok" . A rendőrség is asszisztált a lakás feltöréshez , de a lakatos is bűnrészes !!! MINDENKI AKI ILYEN HELYZETBE VAN ÉPÍTSEN KI RIADÓ LÁNCOT , ÉRTESÍTÉSI KAPCSOLATOKAT , HOGY MINÉL HATÉKONYABBAN TUDJA MEGVÉDENI MAGÁT A RABLÓ TÁMADÁSOKTÓL .
Tudósításkor érkezett a hír, hogy ebbe a városba lakástűz keletkezett . Nincs összefüggésbe a " végrehajtással" érintette személlyel, de összefüggés a NAV behajtással kapcsolatba merülhet fel, tudomásomra jutott, hogy a NAV nagyméretű végig tarolásba kezdett .Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!