Friss! Till Attila nem tűrte tovább kollégája, Claudia ellen irányuló támadásokat, ezért most Ezt üzeni a sértett nézőknek - Legyetek kedvesek osszátok ,hogy minél többen tudjanak erről!

Friss! Till Attila nem tűrte tovább kollégája, Claudia ellen irányuló támadásokat, ezért most Ezt üzeni a sértett nézőknek - Legyetek kedvesek osszátok ,hogy minél többen tudjanak erről!  Mint arról már korábban írtunk, Liptai Claudia a médiák kereszttüzébe került egy számára poénos kijelentés miatt, melyet a nemrég indult Nagy Duett című műsor élő adásában tett. Az egyik produkció után a nyugdíjasokat le "Nyugger"-ezte és hülyének nevezte. Természetesen a műsorvezető nem úgy gondolta ezt a kijelentését és nem általánosítani szeretett volna, csak épp ilyen jelzőkel bírálta a látott produkciót.

Viszont ez hatalmas nemtetszést és ellenszenvet váltott ki a nézőkből, melynek hangot is adtak kommentjeikben. Több kollégája, köztük Jakupcsek Gabriella is azt mondta, hogy azért át kellett volna gondolja ezen kijelentését.

Nemrég megszólalt az ügyben Till Attila, Claudia állandó műsorvezető társa és jó barátja, aki azonnal védelmére kelt kolléganőjének:

" Hihetetlen, hogy a mai világban egy ártatlan, tréfának szánt kijelentésből ekkora médiabotrány tud kerekedni! Nem tudom azok az emberek akik ezen felháborodtak, most először láttak olyan műsort amit Claudia vezet, mert ha nem, akkor megszokhatták volna már tőle az ilyen csípős polgárpukkasztó beszólásokat. Mi ezért szeretjük Őt! A napokban többször is beszéltünk telefonon és mondhatom nagyon maga alatt van a történtek óta. Sajnos úgy látszik, a magyar ember nem érti a viccet, inkább magára veszi és lázad. Azt mondta Clau, hogy a Nagy Duett vasárnapi adásában, élőben fog bocsánatot kérni mindazoktól, akiket megsértett ezzel a kijelentésével..."

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!