FRISS! Több ezer munkást keres EZ a magyar cég! 300 - 400 ezres kezdő fizetés, lakhatás és még külföldre sem kell utazni! ITT lehet jelentkezni: - OSSZÁTOK!
FRISS! Több ezer munkást keres EZ a magyar cég! 300 - 400 ezres kezdő fizetés, lakhatás és még külföldre sem kell utazni! ITT lehet jelentkezni: - OSSZÁTOK!

A Mercedes és a Luk Savaraki Kft 2018 április közepétől megkezdi a dolgozók felvételét az új gyárába - írja a HVG. Azonban a Mercedes vezetőségét nagyon aggasztja a munkaerőhiány és előzetes felméréseik szerint nagyon nehéz lesz megfelelő szakembereket találniuk, de a Mercedes vezetősége fel akarja venni a harcot, ezért például már saját bölcsődét is nyitottak Kecskeméten, továbbá lakhatást biztosítanak leendő dolgozóik részére.

A tervezett költségvetés szerint európai színvonalú fizetéseket biztosít az autógyár munkavállalói számára.

A szombathelyi Luk Savaria Kft-vel közösen összefogva szeretnék megoldani a munkaerőhiány kérdést, akik további 3000 munkahely betöltésére keresnek embert 2018 tavaszától. A kuplunggyártó cég nagyon bizakodó a sikert illetően. Álláspontjuk alapján nem munkaerőhiány van jelenleg Magyarországon, hanem fizetőképes munkáltatóhiány miatt távozott oly sok magyar külföldre.

A vállalat rohamosan növekszik. A fizikai munkakörök betöltésére, szerelő, gépi forgácsoló, szerszámkészítő, karbantartó és anyagmozgató állásokra keresnek munkaerőt 2018. április 15-től.Az állások betöltésére egy külsős céget alkalmaznak a gyárak. A fényképes önéletrajzokat hozzájuk kell benyújtani, akik 72 órán belül besorolják a jelentkezőket az általuk vélt megfelelő munkakörbe.

Jelentkezni: info.allasajanlatok@gmail.com

Az említett mamutcégek a pályakezdők jelentkezését is előszeretettel várják, sőt mi több, további tanulmányaik támogatását is vállalják. Továbbá keresnek informatikusokat, logisztikai szakembereket, közgazdászokat és humán erőforrásban jártas munkatársakat is.

Kérlek szépen osszátok meg a felhívást, mert nagyon sok család megélhetését segítik majd ezek a munkahelyek.