FRISS!! Vona Gábor pár perccel ezelőtt hatalmas bejelentést tett, melyben Orbán Viktornak üzent: Egy olyan ember ne legyen Magyarország miniszterelnöke, aki.. - Legyen kedves ossza már meg, aki egyetért szavaival!

FRISS!! Vona Gábor pár perccel ezelőtt hatalmas bejelentést tett, melyben Orbán Viktornak üzent: Egy olyan ember ne legyen Magyarország miniszterelnöke, aki.. - Legyen kedves ossza már meg, aki egyetért szavaival!Egyre dagad a választás körüli botrány. A kedélyeket csak rontotta az a bejelentés, amit nemsokkal ezelőtt a Nemzeti Választási Iroda elnöke, Pálffy Ilona tett. Ebben beismerte, hogy vasárnap a választás napján az informatikai rendszer leálláskor, belenyúltak a rendszerbe és elképzelhetőnk tartja, hogy ekkor történt meg a csalás a Fidesz javára, ha egyáltalán történt ilyen. Ennek a felelősségét azonban nem vállalja magára.

Pár perccel ezelőtt ezen tények tudatában Vona Gábor az egyik neves internetes portálnak adott interjújában arról beszélt, hogy addig nem értékeli kudarcnak a választást és nem mond le pártelnöki posztjáról amíg nem bizonyosodik be, hogy történt-e választási csalás vagy sem. A kormány dolga lett volna egy jogilag szabályos, tiszta és zökkenőmentes választás lebonyolítása, de erre sem voltak képesek.

Továbbá az alábbi üzenetet küldte Orbán Viktornak:

" Felszólítom Orbán Viktort, hogy azonnali hatállyal mondjon le posztjáról, addig amíg nem tisztázódnak a választással kapcsolatosan felmerülő kérdések. Továbbá követelem a szavazatok újraszámlálását, mert a vasárnap késő este született eredmények elfogathatatlanok. A rendszer összeomlása előtt még 32%-al vezetett a Jobbik. A helyreállítás után ez az előny semmivé vált. 

Egy olyan ember ne legyen Magyarország miniszterelnöke, akinek a megválasztása több mint gyanús körülmények között történt. Azt hangoztatja, hogy a nép döntött, ami igaz is csak egyre valószínűbb, hogy a nép a változás mellett döntött, amit Önök aljas módon kozmetikáztak és a maguk javára fordítottak.

Ezt természetesen írásban is meg fogom tenni a lehető leghamarabb! Bízunk benne, hogy ha megtörténik a szavazatoknak az újraszámolása, bizonyítást nyer, hogy vasárnap egy borzasztóan aljas csalásnak lehettünk szemtanúi, aminek súlyos következményei lesznek. "

Ha Ti is egyetértetek szavaival kérlek osszátok meg, hogy minél hamarabb eljusson ez az üzenet a Miniszterelnök úrhoz is!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Forrás