Horror, ami Ebben a magyarországi faluban történik - A helyi cigány banda Így fenyegetett és bántalmazott egy babakocsiját toló anyukát és vert össze egy kocsmárost, mert éppen ahhoz volt kedvük! Kérem ossza meg, akit felháborít ez az eset!

Horror, ami Ebben a magyarországi faluban történik - A helyi cigány banda Így fenyegetett és bántalmazott egy babakocsiját toló anyukát és vert össze egy kocsmárost, mert éppen ahhoz volt kedvük! Kérem ossza meg, akit felháborít ez az eset!Az alábbi történetet László Attila Tibor osztotta meg közösségi oldalán! 

Megfenyegetett anyuka, szétvert kocsma és nyolc napon túl gyógyuló kocsmáros!

A Dél-Békési kisváros Medgyesegyháza kedélyeit újra, egy börtönből nemrégen szabadult bűnöző és bandája borzolja fel.

Nagyjából két héttel ezelőtt kaptam tájékoztatást Medgyesegyházáról, hogy egy helyi presszóban duhajkodott a börtönből nem régen szabadult B.S. és bandája. Az alkalmi csapat szomszédos települések cigányaiból és Erdélyből érkező cigányokból verbuválódott össze a helyi informátor szerint. Egyébként ez már nem az első ilyen eset mostanság, csak ez az eddigi legsúlyosabb.

Persze leszámítva azt, amely kapcsán most kedden, egy fiatal édesanya küldött segítségkérő üzenetet. Őt szintén az ominózus teremtmény támadta meg és szidalmazta részegen az utcán, miközben babakocsit tolva a kisgyermekével igyekezett hazafelé.

Békés megyei Rendőr- Kapitánysághoz fordultam segítségért, akik hamarosan konkrét intézkedéseket foganatosítanak meg a helyi közbiztonsági állapotok normalizálása érdekében.

Minden normálisan gondolkodó ember számára elengedhetetlenül fontos, hogy ő és szerettei biztonságban éljenek a saját lakókörnyezetükben és mindent el fogok ennek érdekében követni.

Osszátok, hogy minél több ember lássa mi történhet meg ma Magyarországon anélkül, hogy bárki is tenne valamit!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!