Jakupcsek Gabi felháborodott és nyílt levélben tette helyre Liptai Claudiát a nyugdíjasok megsértése miatt - Kérlek szépen osszátok meg, hogy eljusson a nagyságos asszonyhoz!

Jakupcsek Gabi felháborodott és nyílt levélben tette helyre Liptai Claudiát a nyugdíjasok megsértése miatt - Kérlek szépen osszátok meg, hogy eljusson a nagyságos asszonyhoz!Pár nappal ezelőtt sok embert sikerült magára haragítania Liptai Claudiának, amikor a Nagy Duett című műsor élő adásban így kommentálta az egyik produkciót: "Köszönjük szépen az egész nyuggerklubnak. Hát én azt gondolom, hogy a magyar egészségügy imidzsfilmjét láthatták, hogy miért ilyen nehéz az egészségügyben dolgozni. Mert a hülye nyugdíjasok nem maradnak nyugton a nyugdíjasklubban".

Rengetek üzenetet kapott eme kijelentése után. Hogy merészeli lehülyézni a nyugdíjasokat?! Nyilvános bocsánatkérést követelnek az emberek! Kíváncsiak vagyunk, hogy a következő adásban milyen utóhangja lesz ennek a kijelentésének.

Úgy tűnik az egyébként nyugodt és mindentől elhatárolódó Jakupcsek Gabinál is kiverte ezúttal a biztosítékot és ezt üzente Claudiának:

Kedves Claudia. Nem tudom, hogy mi történt veled az utóbbi időben, de a nyilvános viselkedésed és stílusod egészen felháborító. Továbbá azt sem tudom, hogy tisztában vagy e vele, de a 'nyugger' kifejezés eléggé lealacsonyító kifejezés. Sokkal jobban kellene tisztelned az időseket. Engem erre neveltek a szüleim, sőt mi több az óvodában és az iskolában is ezt próbálták tanítani nevelőink. Olyan embereket alacsonyítasz le, akik hosszú évtizedeket dolgoztak le keményen, tehát letettek valamit az asztalra. Egyelőre ezt még nem biztos, hogy Te is elmondhatod magadról. Elég hosszú ideje szerepelsz a média világában ahhoz hogy tudd, minden kijelentésnek következménye van és nem megengedhető egy ilyen elszólás.

Ezúton szeretném, hogy egy megosztással jelezze az, aki szintén követelné Claudiától, hogy nyilvánosan kérjen bocsánatot azoktól, akiket élő adásban ilyen csúnyán megsértett. A ma délelőtti kirohanása pedig egyenesen vérlázító volt...

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!