Kasza Tibi durván kifakadt, amiért Andy Vajna a földbe tiporta Szinetár Dórát és családját. - "Kérlek segítsetek egy megosztással, hogy eljusson a sztárproducer úrhoz a levelem!""Sziasztok babáim! Nem tudok elmenni az Andy Vajna és kedves neje által kirobbantott bulvárbotrány mellett, amit a kedves ismerősöm Szinetár Dóri és családja ellen intéztek. Ezúton fejezem ki elismerésem Sebestyén Balázs szavai előtt, aki azonnal felszólalt védelmükben.

Kedves Andy! Igen közszereplők vagyunk és az a dolgunk, hogy szerepeljünk, hogy véleményt formáljunk az éppen aktuális témákban, de könyörgöm, hogy vehetsz egy beteg gyermeket a szádra és hogy mered vele ilyen primitív módon egy ország előtt megbántani Dórit?! Hát van neked szíved?! Én aláírom, hogy sikeres lettél a munkádban és annyi pénzed van, hogy magad sem tudod, de miért gondolod azt, hogy bármit megengedhetsz magadnak?


Biztos vagyok benne, hogy ezt is tudatosan csináltad, hogy ismét körülöttetek forogjon a világ és a választásokkal párhuzamosan rólatok is beszéljenek az emberek. Gratulálok pocakos barátom, mert sikerült, csak éppen egy családot tiportál a földbe nyilvánosan. Ezúton szólítok fel minden érző magyar embert, hogy legyen kedves ossza meg az üzenetem és térítsük észhez együtt a sztárproducer urat. Én is csatlakozom az indítványhoz, miszerint követelem, hogy nyilvánosan kérj bocsánatot Szinetár Dórától és családjától.


Felháborodva, ámde tisztelettel:
Kasza Tibor"
Forrás: Budapest 1873