Liptai Claudia ÍGY hülyézte le Magyarország nyugdíjasait élő adásban - Ehhez még Andynek is lesz néhány szava! - Legyen kedves ossza már meg, aki felháborítónak és sértőnek tarja kirohanását!

Liptai Claudia ÍGY hülyézte le Magyarország nyugdíjasait élő adásban - Ehhez még Andynek is lesz néhány szava! - Legyen kedves ossza már meg, aki felháborítónak és sértőnek tarja kirohanását!A Nagy Duett műsorvezetője nem finomkodik élő műsorban sem, ha véleményt kell alkotnia. Liptai Claudia az első adásban még Pumped Gabot görényezte le, a második fordulóban pedig Szabó Ádám és Keveházi Krisztina produkciója után hülyézte le viccesen a nyugdíjasokat.

A Nagy Duett: Liptai Claudia szerint Pumped Gabo egy igazi görény volt párjával Az biztos, hogy nem viselkedett úriemberként.

Köszönjük szépen az egész nyuggerklubnak. Hát én azt gondolom, hogy a magyar egészségügy imidzsfilmjét láthatták, hogy miért ilyen nehéz az egészségügyben dolgozni. Mert a hülye nyugdíjasok nem maradnak nyugton a nyugdíjasklubban – poénkodott Liptai, aki a mondandója végén talán már maga is érezte, hogy nem volt szerencsés a megfogalmazás.

A kommentelők azonnal neki is estek. Volt, akit már az is felháborított, hogy nyuggernek becézte a nyugdíjasokat, de a hülyézéstől mindenkiben felment a pumpa:


Liptai kifiguráz szinte mindenkit! Végképp kiverte nálam a biztosítékot, mikor azt mondta “hülye nyugdíjasok”.

Klaudiának a nyilvános sértegetés után, nyilvánosan bocsánatot kellene kérni a nyugdíjasoktól!
Klaudia szerint a “hülye nyugdíjasok…” Én nem vagyok nyugdíjas, de ez azért durva volt.
Klaudia miért nyuggerezik?! Nem vicces!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!