Ma (húsvét) délelőtt rossz buszra szállt fel a 12 éves kisunokám, amikor átjött hozzám ebédre, majd a busz sofőrje olyan dolgot tett, amiről mindenkinek tudnia kell!

Ma délelőtt rossz buszra szállt fel a 12 éves kisunokám, amikor engem jött meglátogatni, majd a busz sofőrje olyan dolgot tett, amiről mindenkinek tudnia kell!

Ma délelőtt húsvét alkalmából elindult hozzám a kisunokám, de rossz buszra szállt fel. Amint észrevette a drágám, szólt a buszvezetőnek, hogy le szeretne szállni, mert ő eltévesztette a járatot.

De a sofőr nem engedte el őt, hanem megállt a legközelebb eső megállóban és felhívott engem Niki mobiljáról és kérte, hogy menjek el érte. Amikor odaértem szó szerint elképedtem az ott látottaktól. A Volánbusz bent állt a megállóban és a sofőr ott őrizte az én kis Nikikémet. 15 perc alatt odaértem, rettentően siettem, de én még ilyet nem láttam. Ezúton is szíves elnézését kérem minden utasnak a kellemetlenségért!Ezúton is ki szeretném fejezni a 32-es busz sofőrjének, Lechner Attilának a mérhetetlen kedvességét és türelmét. Szeretném, ha minél többen tudnának arról, hogy milyen nagyszerű ember is ő valójában. Kérlek szépen osszátok meg a történteket!

Ezúton kívánok kellemes húsvéti ünnepeket minden kedves olvasónak!

Üdvözlettel:
Martyin Mária
A halálra ijedt nagymama