Ma a Keletinél EZEKET az életmentő fontosságú dolgokat találtam egy zacskóban - Kérlek szépen segítsetek megtalálni a gazdáját! Az élete múlhat rajta! OSSZÁTOK!

Ma a Keletinél EZEKET az életmentő fontosságú dolgokat találtam egy zacskóban - Kérlek szépen segítsetek megtalálni a gazdáját! Az élete múlhat rajta! OSSZÁTOK!Az alábbi bejegyzést Bálint Turbék osztotta meg a facebookon!

Üdv mindenkinek!

Mai napon a keleti pályaudvarnál találtam egy zacskó gyógyszert (blokkal benne). Tudom, hogy mennyire drágák a mai világban a gyógyszerek, illetve látom azt, hogy létfontosságú gyógyszerekről van szó, melyeket minden nap rendszeresen kell szedni, mert különben komoly veszélybe kerülhet a beteg élete!!! Ezeknek a szedését nem lehet egyik napról a másikra elhagyni mert súlyos következményei lehetnek.

Segítsetek nekem, hogy minél előbb megtalálhassuk a gazdáját! Ezeket a gyógyszereket nem lehet egyből újra kiváltani, csak bizonyos időközönként.

Ha valaki magára ismerne az elhagyó személyében, annak a gyógyszerek felsorolása, a vásárlás végösszege, a patika neve és a vásárlás idejének hozzávetőleges ismerete fejében, készséggel visszajuttatom, visszaadom!

IDE Kattintva felvehető a kapcsolat Bálinttal!!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!