Márk csak 10 éves, de jelenleg is egy halálos betegség ellen küzd! Most viszont igazi húsvéti csoda történt, mégis van remény a gyógyulására! Segítsetek! Osszátok!

Márk csak 10 éves, de jelenleg is egy halálos betegség ellen küzd! Most viszont igazi húsvéti csoda történt, mégis van remény a gyógyulására! Segítsetek! Osszátok!Márk még csak 10 éves, de jelenleg is egy halálos betegség a leukémia ellen küzd hősiesen. A gyermekért egy ország fogott össze, hogy a 3 gyermeket egyedül nevelő édesanya kiadásait segítség. Márknak nagyon sokáig keresték a megfelelő donort, hogy elvégezhessenek rajta egy csontvelő-transzplantációt ezzel megmentve az életét. Januárban megtörtént a beavatkozás, műtétre nem azonban nem volt szükség, mert a donor csontvelőjét infúzión keresztül kapta meg. A beavatkozás utáni lábadozást a fiú egy steril szobában fogja kivárni, amit édesanyja a Márknak érkezett adományból alakított ki a számára. Egyelőre minden a legjobban alakul de még koránt sem ért véget az útja.Márknak eddig is rengeteg segítség, adomány érkezett, de továbbra is szüksége van a támogatásotokra, hogy teljesen felépülhessen. Ezért arra kérünk titeket, hogy aki tudja támogassa bármekkora összeggel! 

Az alábbi számlaszámra tehetitek meg a felajánlásotokat.
Köszönjük! Horváth Márk, K&H Bank, számlaszám: 10400913-86767076-66761007.

Aki nem tud anyagi támogatást nyújtani a családnak, az ossza meg ezt a bejegyzést, hogy minél több emberhez eljuthasson Márk története!

Az alábbi gomb segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!