Minden Szülőnek Figyelem! Nagyon figyeljetek oda a gyermekeitek Facebookjára, mert Ez a férfi ILYEN borzalmas dolgot akart művelni a kishúgommal és nem fog leállni! Kérlek Osszátok!!

Minden Szülőnek Figyelem! Nagyon figyeljetek oda a gyermekeitek Facebookjára, mert Ez a férfi ILYEN borzalmas dolgot akart művelni a kishúgommal és nem fog leállni! Kérlek Osszátok!!Az alábbi bejegyzést Hotorán Ágnes tette közzé közösségi oldalán! Arra kérünk minden szülőt, hogy nagy figyelemmel olvassa el!

Sziasztok!
Figyelmeztetni szeretnék minden szülőt arra, hogy fokozottan figyeljetek oda a gyerekeitek Facebookjára, mert ez a férfi, tizenéves kislányokat és kisfiúkat próbál rávenni, hogy találkozzanak és még más egyébre is. Január eleje óta írogat a húgomnak, akkor én írtam vissza neki. Akkor egy időre leállt vele, de most megint elkezdte az írogatást.

Velem nem akar találkozni én már 26 éves vagyok. Biztosan ez a kor már túl idős neki! Mindenkit nyomatékosan arra kérek, hogy figyeljen oda gyermekeire. Az illető neve S. Sándor. Remélem eljut minden szülőhöz, hogy megtudja védeni gyermekeit ettől a beteg embertől! Megpróbálunk mi is mindent elkövetni annak érdekében, hogy felelősségre vonják, de sajnos nagyon nehéz bizonyítani a dolgot. Amint felelősségre vonják azonnal arra hivatkozik, hogy valaki feltörte a facebook fiókját és az ő nevében írogat. Nagyon régóta jelen van az interneten. Ez még egy korábbi IWIW adatlapja.


Mint kiderült, egy pe..fil plakátokat közzétevő bu..ioldal főszerkesztője! Mégsem büntethető!!!!

Kérlek Titeket osszátok, hogy minél több szülő értesülhessen róla! Sajnos a rendőrség mindaddig tehetetlen, amíg nem történik meg a bűncselekmény! Ne engedjük, hogy ez bekövetkezzen.....

Még egy kis információ róla, amit IDE KATTINTVA tekinthetsz meg!

Köszönöm, hogy elolvastad és azt is ha megosztod! Hotorán Ágnes Győr

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!