Nem bírta Ezt a titkot tovább magában tartani a választási bizottság tagja Tímea - "Döbbenet, de valóban csalás volt a vasárnapi választás! Így jöttem rá: Osszátok, hogy minden magyar ember tudjon róla!

Nem bírta Ezt a titkot tovább magában tartani a választási bizottság tagja Tímea - "Döbbenet, de valóban csalás volt a vasárnapi választás! Így jöttem rá: Osszátok, hogy minden magyar ember tudjon róla!


A tegnapi választás margójára. 1994 óta dolgozom a választásokban és sosem voltak kétségeim. Tegnap estig. Azóta őrlődöm. Őrlődöm mert bizottsági elnökként társaimmal arra esküdtem fel hogy a szavazás tisztaságára vigyázok. Mi ezt az esküt és ezt a munkát mindig komolyan vesszük . Az előző évekhez hasonlóan most is állítom hogy a szavazókörben nem történt csalás. NEM volt radirozható vagy eltűnő tintás toll, NEM cserélte ki senki az urnàkat, NEM módosította senki a szavazólapokat. Erre - hacsak nincs benne az egész bizottság delegáltastól - egyszerűen nincs lehetőség . ÁMDE nem hagy nyugodni néhány miért. Mert

MIÉRT szóltak ki a HVI-től a szavazókörökbe hogy ne siessünk mert először a fővárost rögzítik addig úgysem tudnak mást MIÉRT mondták hogy 10 óra elôtt ne menjünk be akkor sem ha készen vagyunk MIÉRT nem tudtak elérni senkit a hivatalban telefonon ebben az időszakban több szavazókörből pl abból az óvodából ahol bezártak egy komplett bizottságot akik nem tudtak kijönni MIÉRT volt az hogy amikor beértünk a hivatalos dokumentumokkal ( JEGYZŐKÖNYVEK) melyekben levő végeredményt ilyenkor szokták jelenlétükben rögzíteni a rendszerbe akkor kiderült hogy már minden fel van töltve és csak egy erről kinyomtatott papirt láttunk? Magánál a rögzítésnél NEM VOLTUNK JELEN SEM MI SEM A JEGYZŐKÖNYVEK !!

MIÉRT mutatott ebben az időben a TV már 80%-os feldolgozottságot amikor a szavazóköröknek csak 1/3- a volt bent ? Én kis ember vagyok a gépezetben több társammal együtt . Becsülettel tesszük / tettük a dolgunkat . MIÉRT és kinek jó az hogy hiteltelenné tegye a MI munkánkat ?? Harsog az internet és én nem tudom hogy hiteles-e az eredmény avagy nem de szeretném javasolni hogyha csalást keresnek azt ne a szavazóköri bizottságokban keressék mert mi a belünket is kidolgoztuk és úgy tudom nem mi kapunk 1 millás prémiumot... Minden esetre elgondolkodtató az amit tegnap este tapasztaltam . Legalábbis én elgondolkodtam és úgy döntöttem leírom ide. Hátha mást is érdekel .Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!