Ön is családi házban él? Akkor van egy jó hírünk! Idén tavasztól 100%-os vissza nem térítendő felújításra pályázhat - Ezt nem szabad kihagyni, éljen a lehetőséggel! Mutatjuk a részleteket: Osszátok!

Ön is családi házban él? Akkor van egy jó hírünk! Idén tavasztól 100%-os vissza nem térítendő felújításra pályázhat - Ezt nem szabad kihagyni, éljen a lehetőséggel! Mutatjuk a részleteket: Osszátok!2018 tavaszától nagyon jelentős anyagi támogatást kapnak azok, akik családi házban élnek. Erről mindenkinek tudnia kell! Ne fussatok ki az időből, osszátok meg ismerőseitekkel is!

Szabó Zsolt azt nyilatkozta, hogy a tavaly indított Otthon Melege Program program, idén sokkal összetettebb fejlesztésre pályázhat a lakosság. Az állam idén már támogatja a szigetelést, fűtési rendszerek cseréjét, ablakcserét.

Az idei keret kétszer akkora lesz, ezért lehetséges az ekkora mértékű támogatás – a vissza nem térítendő támogatás aránya 40%-ról 90%-ra, bizonyos szociális rászorultság esetén pedig 100%-ra módosul.

Ezeket a lehetőségeket figyelembe véve, butaság volna kihagyni azoknak, akik családi házban élnek. Ilyen mértékű támogatásra hosszú évek óta nem volt lehetőség.

Ha számodra is hasznos információval tudott szolgálni a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel is!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!