Sebestyén Balázs nem bírta tovább és kiosztotta Andy Vajnát, amiért durván megsértette Szinetár Dórát - Egy megosztással követeljük, hogy Andy Vajna nyilvánosan kérjen bocsánatot Szinetár Dórától és családjától!

Sebestyén Balázs nem bírta tovább és kiosztotta Andy Vajnát, amiért durván megsértette Szinetár Dórát - Egy megosztással követeljük, hogy Andy Vajna nyilvánosan kérjen bocsánatot Szinetár Dórától és családjától!Mint arról korábbi cikkünkben már beszámoltunk Andy Vajna kíméletlenül kiosztotta Szinetár Dórát, amiért nyíltan bírálta Vajna Timit bejegyzése miatt. Köztudott, hogy Vajna Timi arra szólította fel az embereket, hogy próbáljanak meg beletörődni a vasárnapi választás eredményébe, mert azon úgysem tudnak változtatni. Tulajdonképpen elég erőteljesen fejtette ki véleményét a FIDESZ győzelme mellett.

Feleségét védve Andy nekiment Dórinak és kikérte magának, hogy milyen jogon bírálja nejét, jobban tenné ha Down-kóros gyermeke nevelésével foglalkozna nem pedig velük. Ugyanis állítása szerint nekik közszereplőknek kutya kötelességük nyilvánosan véleményt formálni az éppen aktuális dolgokról.

Ezt viszont már a 2 gyermekes apuka, rádiós és tévés műsorvezető Sebestyén Balázs sem hagyta szó nélkül. Nagyon felkavarták a hallottak és a következőket üzeni Andy Vajnának és kéri követőit, hogy segítsenek egy megosztással eljuttatni hozzá sorait:

" Mélyen tisztelt Andy Vajna úr, én eddig sosem formáltam nyilvánosan véleményt az Önnel és nejével kapcsolatos dolgokról, de kétgyermekes édesapaként nem hagyhatom szó nélkül az Ön által közölt számomra vérlázítóan durva nyílt levelét, amellyel nem csak Szinetár Dórát, de minden egyes beteg gyermeket és családját csúnyán megsértett.  Számomra felfoghatatlan, hogy miért gondolja Ön azt, hogy bárkit-bármikor ilyen csúnyán megalázhat vagy bármit megtehet ebben az országban?!

Ezúton kérek minden kedves jóérzésű magyar embert, hogy egy megosztással fejezzük ki azt, miszerint követeljük, hogy Andy Vajna nyilvánosan kérjen bocsánatot Szinetár Dórától és családjától!"

Osszátok, hogy eljuthasson ez az üzenet Vajna úrhoz is!
Forrás