SZÖRNYŰ balesete volt tegnap édesanyámnak 53-as számú főúton. Az életéért küzdő mentőhelikoptereseknek üzennék! Segítsetek eljuttatni a helikopterben ülőkhöz is Ezt...Osszátok!

SZÖRNYŰ balesete volt tegnap édesanyámnak 53-as számú főúton. Az életéért küzdő mentőhelikoptereseknek üzennék! Segítsetek eljuttatni a helikopterben ülőkhöz is Ezt...Osszátok!Solttól mintegy 10 kilométerre történt. A balesetben súlyosan megsérült nőnek segített egy arra közlekedő férfi.

A rendőrségre tegnap délután érkezett bejelentés arról, hogy az 53-as számú főúton, Dunatetétlen térségében két személyautó ütközött össze.

A balesetet látva egy arra közlekedő kocsi megállt, a sofőr a bajba jutott nő segítségére sietett és kiemelte az összetört audiból az eszméletlen járművezetőt.

A férfi azonnal megkezdte a nő újraélesztését, amit a mentőszolgálat munkatársainak kiérkezéséig folytatott. A nő állapotát a mentőápolók stabilizálták, majd kórházba vitték. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

A mentőhelikopterben utazók, erőt, és fáradtságot nem ismerve közel egy órán át alkalmazták a szívmasszázst, és küzdöttek édesanyám életéért, amiért hálás vagyok, és sosem feledem nekik. Más esetben már az áldozatot halottnak nyilvánítják, főleg, ha elfáradt a mentős, és nincs váltás. De a szerencse, vagy az életmentők ereje, életben tartotta anyut. Köszönöm Önöknek, és remélem, hogy sok ember elolvassa ezt a történetet, és legközelebb ha egy mentőst lát, eszébe jut, hogy mekkora hősök ezek az emberek! Ha megkérhetlek, megosztanád? Biztos jól esne a mentősöknek, ha eljutna hozzájuk is ez a cikk..

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!