Szörnyű tragédia! Ebben a délutáni balesetben az édesanya életét vesztette - 8 éves kislányáért jelen pillanatban is küzdenek az orvosok! Ez történt pontosan: - Támogassuk őt sok szívecskével és jókívánsággal! Osszátok!

Szörnyű tragédia! Ebben a délutáni balesetben az édesanya életét vesztette - 8 éves kislányáért jelen pillanatban is küzdenek az orvosok! Ez történt pontosan: - Támogassuk őt sok szívecskével és jókívánsággal! Osszátok!Halálos baleset történt az 54-es főúton a Bács-Kiskun megyei Bócsa közelében vasárnap este – közölte honlapján a rendőrség.

Egy Nissan és egy Mercedes ütközött, a Nissan felborult. A 24. hu információi szerint egy család utazott a kocsiban. Az apa ki tudott mászni a fejreállt autóból, az anyát és a nyolcéves lánygyermeküket csak a tűzoltók tudták kiszabadítani a roncsból. Az anyuka belehalt a sérüléseibe, a nyolcéves kislány életéért jelenleg is küzdenek – tudta meg a 24.hu.

„Egy Nissan és egy Mercedes ütközött össze Bócsánál. A Nissanban utazó budapesti nő a baleset során életét vesztette. A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság vizsgálja” – mondta a portálnak a Bács Kiskun Megyei Rendőrfőkapitányság szóvivője.

A katasztrófavédelem szóvivője is tájékoztatást adott a baleset körülményeiről:

„A balesetben öten megsérültek. A mentők elmondása alapján két ember könnyű, két ember pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett. A műszaki mentést végző kiskőrösi és kiskunhalasi hivatásos, valamint a soltvadkerti önkormányzati tűzoltók az elhunytat és az egyik sérültet feszítővágóval tudták kiszabadítani.”

A kislányt és az apát életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!