SZÜLŐK FIGYELEM! EZT az életveszélyes dolgot akarta adni a férfi a kisfiamnak a Kaffka Markit Általános iskola előtt! Kérlek szépen segítsétek a rendőrség munkáját egy megosztással.

SZÜLŐK FIGYELEM! EZT az életveszélyes dolgot akarta adni a férfi a kisfiamnak a Kaffka Markit Általános iskola előtt! Kérlek szépen segítsétek a rendőrség munkáját egy megosztással.Egyik olvasónk osztotta meg velünk történetét, melyet változtatás nélkül teszünk most közzé a számotokra. Minden szülőnek szeretnénk erre felhívni a figyelmét!

A mai nap 2018.április 6-án,  mint minden reggel a kisfiam elindult a Kaffka Margit Általános Iskolába. Nagyon egyszerűen oda jut, hiszen nincs tőlünk messze. Az intézményhez érve, azonban egy barna kapucnis, fekete kabátos férfi szólította le. Azt mondta, hogy ad neki valamit teljesen ingyen, amit ha bevesz nagyon boldognak fogja magát érezni tőle. Sőt ad belőle többet is, hogy meg tudja mutatni a barátainak is és ha tetszik nekik, akkor tőle mindig kaphatnak majd ilyen csodaszert.

Mivel már többször is beszélgettem a fiammal a drogról és hogy ilyen helyzetben mit tegyen, tudta hogy nem szabad vele foglalkozni, így otthagyta a férfit egy szó nélkül és berohant egyenesen az iskolába. Ott elmesélte a tanárnőnek, hogy mi történt, aki azonnal értesítette a rendőrséget. Pár perc alatt ki is értek, de addigra a férfinak nyoma veszett.

A fiam adott róla személyleírást:


Elmondása alapján 170-175 cm magas fehér bőrű feltehetően magyar férfi, barna kapucnis pulóverben, fekete kabátban, fekete farmer és egy csillag tetoválással a bal szeménél és a bal keze fején. Minden szülő nagyon vigyázzon gyermekére és beszélgessen el vele, hogy ha hasonló szituációba kerül tudja hogyan cselekedjen.

A rendőrség az történtek után az iskolában tartott egy rögtönzött előadást a drogokról és azok káros hatásairól!! Köszönjük nekik!

Osszátok, mert nem tudni hol bukkan fel legközelebb ez az aljas ember!! Tudjon róla mindenki!!

Aki esetlegesen felismerte a férfit a leírás alapján és a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” számán, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Köszönettel:
Kovácsné Harmati Ilona

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!