Tegnap délután munkába indult a 62 éves édesapám, de oda már nem érkezett meg - Könyörgöm segítsetek egy megosztással megtalálni őt! Minden perc számít mert Ebben a súlyos betegségben szenved és életveszélyes állapotba kerülhet pár órán belül!

Tegnap délután munkába indult a 62 éves édesapám, de oda már nem érkezett meg - Könyörgöm segítsetek egy megosztással megtalálni őt! Minden perc számít mert Ebben a súlyos betegségben szenved és életveszélyes állapotba kerülhet pár órán belül!Az alábbi felhívást Körmöczi Andrea tette közzé facebook oldalán!

Tegnap délután a 62 éves édesapám elindult a munkába, de oda már nem érkezett meg. Azóta keressük, a rendőrség is tud a dologról, de egyelőre tehetetlenek az ügyben, a felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre, ezért fordulok most hozzátok bízva a közösség erejében.

Ezzel a képen látható fehér Toyota Yaris gépkocsival aminek rendszáma NWL-558, indult el Kalocsáról. Nem tudjuk merre lehet, talán beállhatott egy bekötőútra ami eldugott és ahonnan csak nehezen lehet észrevenni. RENDKÍVÜL FONTOS, hogy minél hamarabb megtaláljuk, mert olyan betegsége van amire rendszeresen kell szedje a gyógyszerét különben életveszélybe kerülhet. Cukorbeteg, inzulinoznia kell magát. Egy napra való adag van nála de ha az elfogy, életveszélybe kerülhet!!!!

Arra kérünk mindenkit, aki látja édesapámat vagy esetleg az autót az jelezze a rendőrségnek vagy itt a Facebookon. Több irányba kerestük illetve a rendőrség által is keresik folyamatosan! Osszátok kérlek!!!

Ha bármilyen információval rendelkezik a képen látható férfiről, kérem azonnal hívja a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, vagy a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét. Köszönjük!

Arra kérünk benneteket osszátok meg minél többen, hogy időben megtalálhassuk Andrea édesapját.

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!