Tegnap találtam egy pénztárcát. Benne volt egy személyi, így felkerestem a jogos tulajdonosát, aki hála helyett Ezt tette velem:

Tegnap találtam egy pénztárcát. Benne volt egy személyi, így felkerestem a jogos tulajdonosát, aki hála helyett Ezt tette velem:


A tegnapi nap folyamán egy pénztárcára bukkantam. Néhány ezres és egy ötszázas volt benne. Egy személyigazolvány és sok papírcetli, blokk stb... A cím ugye nem szerepel a személyin, rendőrségre meg nem szerettem volna vinni, mert nem akartam emiatt órákat várakozni az őrs ezért úgy döntöttem, hogy megkeresem az illetőt itt a Facebook-on.

Egy 16 éves leányzóról van szó, Kovács Edina névvel, tehát nem volt kicsi a kihívás, hogy vajon hány ezer találatot fog kiadni a Facebook.... Nagyon nehezen lett meg, de végül ráleltem... Stimmelt a profilképe alapján is. Bejelöltem Facebookon és írtam neki, hogy nálam van a pénztárcája, erre elolvasás nélkül letilt a picsába. Na, gondoltam, akkor ezt a pénzt most elfagyizzuk, de adtam neki még egy esélyt, hátha az Édesanyja fent van és akkor neki írok ( ha már a személyin fel van tüntetve az "anyja neve", akkor hajrá)... Kimondhatatlan nevű anyuka nevét begépeltem a keresőbe, de vagy 3*csesztem el, mire sikerült. 1 találat (sejtettem) Már csak abban bíztam, hogy anyuka nem heti egyszer néz fel a Facebook-ra. Neki is leírom a szokásos szöveget és a számomat...

Kb. 3 perc múlva hívott is hálálkodva és indultak is érte. Megérkeztek, a lányka szemlesütve álldogált, de azért elmormogott egy "köszönöm" - öt. Anyuka meg kipattant a kocsiból, puszi, ölelés és egy hatalmas Milka csoki kíséretében kimarta a kezemből a pénztárcát és fejbevágta vele a lányát... Az alábbi gomb segítségével oszthatod meg a bejegyzést:

Konzekvencia: Mielőtt letiltasz valakit, előbb olvasd el, hogy mit szeretne.

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket ismerőseiddel!