Vigyázzon Mindenki!!! Nagyon durva dologra figyelmeztet a rendőrség! Erről mindenkinek tudnia kell! Ne dőljön be senki, ha ILYET lát az út közepén: Osszátok

Vigyázzon Mindenki!!! Nagyon durva dologra figyelmeztet a rendőrség! Erről mindenkinek tudnia kell! Ne dőljön be senki, ha ILYET lát az út közepén: Osszátok


A mai világban mindenféle trükköt bevetnek, megpróbálnak a bűnözők, hogy rászedjék áldozataikat.

A mostani történet arról szól, hogy a csalók egy kisbabát öltöztettek fel rendes csecsemő ruhába és azt kirakták az út közepére.

Mikor az ember meglát egy kisgyermeket az úton, azonnal reagál. Szinte ösztönösen először aggódni kezdünk miatta és biztos, hogy ki fogunk szállni a kocsiból.

A tolvajok ilyenkor lépnek akcióba. Előugranak rejtekhelyükről és ellopják az autót amit a tulajdonos csak egy percre hagyott el. Az ilyen csalást elkövetők általában fiatal emberek, akik azt akarják elhitetni a vezetővel, hogy valóban elütöttek egy gyereket.

A múlt alkalommal el is kapták a tetteseket, akik még csak tizenévesek voltak.

Számos ilyen esetekről lehetett hallani világszerte, de magyar hatóságok is találkoztak már ezzel a módszerrel. Itthon eddig csak két ilyen esetről tud a Rendőrség.

A rendőrség arra kér minket, hogy Ezt az információt oszd meg barátaiddal, család tagjaiddal, hogy ők is tudjanak erről! Ha esetleg hasonló dolog történik velük ne álljanak meg, hanem hajtsanak tovább.

Elég egy pillanat amikor nem figyelünk oda és az autónkat már el is lopták!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!