Vona Gábor nyílt levele Orbán Viktornak! EZT minden jóérzésű magyar embernek tudnia kell! - Kérlek szépen osszátok meg üzenetem!

Vona Gábor nyílt levele Orbán Viktornak! EZT minden jóérzésű magyar embernek tudnia kell! - Kérlek szépen osszátok meg üzenetem!

Mint tudvalévő, tegnap elsöprő kétharmados győzedelmet aratott a FIDESZ. Vona Gábor a hivatalos választási eredmények után benyújtotta lemondását. Sokakat meglepett bejelentése.

A hivatalos sajtótájékoztatón a Jobbik elnöke, az alábbi, igen kemény és őszinte sorokat üzente Orbán Viktornak:

"Ma a választásokat a Fidesz nyerte meg. Elismerem Győzelmüket. Azonban! Hatalmas kudarc ez számunkra. De ami a legszomorúbb, csak ezt sokan nem tudják és nem is érzik (még) ez ma Magyarország kudarca, a magyarok kudarca. Isten óvja az elkövetkező 4 évben a Magyarokat. Mi megtettük volna, de nem kaptunk rá felhatalmazást. Orbán Viktornak nem tudok gratulálni. Egy sportszerű versenyben ugyanúgy illene, de ez nem volt sportszerű az. Hazugságokkal, aljas módon befolyásolták a hiszékeny lakosságot. Egy adag sertéspörkölttel, szív alakú mézeskalácsokkal, zenekarral vettek meg több ezer ember nyugdíjast. A Jó Isten mentse meg azokat, akik kórházba kerülnek a következő 4 évben, mert a stadionokban nem lesz számukra gyógyír.  " – tette hozzá Vona Gábor a sajtótájékoztatón.

Ti mit gondoltok szavairól? Oszd meg, hogy minél többekhez eljuthasson, akit még érdekel az ország sorsa és ha egyetértesz szavaival!