A 12 éves kislányom Georgina rémálomba illő körülmények között tűnt el már 21 napja! A rendőrség a kisujját sem mozdítja az ügyében. Utolsó erőmmel, most megpróbálom a Ti segítségetek kérni! Könyörgöm Osszátok!

A 12 éves kislányom Georgina rémálomba illő körülmények között tűnt el már 21 napja! A rendőrség a kisujját sem mozdítja az ügyében. Utolsó erőmmel, most megpróbálom a Ti segítségetek kérni! Könyörgöm Osszátok!


21.napja hogy eltűnt a kislányom nyílt üzenetben kérem számon a rendőrséget miért nem tesznek semmit , a gyámügyet hogy veszhetnek el a bürokrácia útvesztőiben a gyerekek, és utolsó erőmmel megpróbálom elérni ,hogy minél nagyobb visszhangja legyen ennek az egész gyermekeltűnésnek, hogy ISMÉTLEM a rendőrök nem tesznek semmit ,hogy elvesznek a rendszerben a gyerekek.

Nem csak az én gyermekem miatt teszem, hanem a sok eltűnt gyermek miatt is, az oldalamon vagy nyilvános megosztásaimban láthatjátok, és oszthatjátok ha gondoljátok a levelem, és az eltűnt gyerekek fényképeit (amiket mindig osztok bár most elvagyok maradva) és újra felvettem önkéntesekkel a kapcsolatot újabb plakátok készülnek a lányomról ,és közben osztom a többi gyermeket is , és minden erőmmel azon leszek hogy valami történjen.

Köszönöm eddigi segítségeteket számítok további segítségetekre is .MENTSÜNK MEG ANNYI GYERMEKET AMENNYIT TUDUNK (nekünk csak egy megosztás nekik az előkerülésüknek esélye lehet)NYÍLJON FEL AZ EMBEREK SZEME MI MEGY EBBEN AZ ORSZÁGBAN!

Részletes adatok
Név PEREGI GEORGINA JOHANNA
Születési családi és utónév PEREGI GEORGINA JOHANNA
Nem Nő
Születési hely PÉCS
Születési dátum 2005-08-23
Állampolgárság MAGYAR
Születési ország MAGYARORSZÁG
Személyleírás Testmagasság: 161-165 CM
Testsúly: 41-50
Testalkat: SOVÁNY
Haj szín: FEKETE
Haj típus: HOSSZÚ
Szem szín: BARNA
Bőrszín: FEHÉR

Ruházata: fekete farmer nadrág, fehér sportcipő, póló, fekete dzseki,

Aki érdemleges információval rendelkezik Georgina tartózkodási helyéről, vagy az eltűnésének körülményeiről, az hívja a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét, a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelensége megőrzése mellett, ingyenesen hívható a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld száma.

Osszátok, hogy minél hamarabb megtalálhassuk a kis Georginát!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!