A férj este hazaérve a munkából, borzalmas rendetlenséget talált, mire dühösen: De mégis mi a fene történt itt ma? - A feleség válasza egészen döbbenetes volt...

A férj este hazaérve a munkából, borzalmas rendetlenséget talált, mire dühösen: De mégis mi a fene történt itt ma? - A feleség válasza egészen döbbenetes volt...

A férj egy hosszú nap után hazaérve a munkából, a három gyerekét pizsamában találja a kertben, a sárban fetrengve játszanak, körülöttük szerteszét üres chipszes zacskók és üdítős dobozok.

A kertkapu tárva nyitva, a kutyának nyoma sincs. A házba belépve hatalmas rendetlenség fogadja. Egy csillár leszakadva törötten a földön, a szőnyeg a falhoz gyűrve, a nappaliban a tv teljes hangerővel üvölt és mindenhol ruhadarabok és játékok hevernek.

A konyha tele mosatlan edényekkel, a tűzhely ételmaradékokkal tele, csakúgy mint az asztal. A hűtő nyitva, a kutyakaja szétszórva a földön.

Elindult a felesége nevét kiáltozva fel a lépcsőn a hálószoba irányába attól tartva, hogy valami baja esett.

Úton a szoba fele meglátth, hogy a fürdőszoba ajtaja alatt ömlik ki a víz a folyosóra, bent a WC papír legöngyölítve, borotvahab és fogkrém a tükörre kenve.

A hálóhoz érve a feleségét az ágyban találja, kényelmesen elhelyezkedve az ágyon, egy könyvvel a kezében. Felnéz és mosolyogva megkérdi tőle:
- Szia drágám, hogy telt a napod?A férj dühösen nézi:
- Mégis mi a fene történt ma itt?
A feleség ártatlanul:
- Tudod mindennap, amikor hazajössz a munkából, meg szoktad kérdezni hogy mit csináltam egész nap?
Férj még dühösebben:
- Persze,... ÉS?!

Ekkor a feleség édesen rámosolyog:

- HÁT MA NEM CSINÁLTAM SEMMIT!!!!"

Ha neked is elnyerte a tetszésedet ez a történet, kérlek oszd meg ismerőseiddel is!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!