A NAV most újabb 66 olyan ingatlant árul megalázóan alacsony áron, melyet egy élet munkájával építettek előző tulajaik! Itt a teljes lista:

A NAV most újabb 66 olyan ingatlant árul megalázóan alacsony áron, melyet egy élet munkájával építettek előző tulajaik! Itt a teljes lista:A NAV most 66 családi házat kínál eladásra. Sok ingatlant egy élet munkájával építettek korábbi tulajdonosaik, de most a NAV szinte fillérekért próbál meg túladni rajtuk. Az árverésen általában 1 és 3 millió forint közötti értékben találunk ingatlanokat, de akadnak már 400 ezer forintért is családi házak.

Íme pár ingatlan az értékesítésre kínált házakból:

1. Izsákon családi ház 600 m2, 500 ezer forintért.2 szobás, vezetékes víz, gáz, villany, csatorna.

IDE KATTINTVA megtekinthető!

2. Kunmadarason családi ház 807 m2-es terület, 1.200.000 forint.1 szoba, 1 félszoba, 1 konyha, 1 fürdőszoba és 1 előszoba található. A szobák és mellékhelyiségek padlóburkolata laminált padló, járólap. Fa nyílászárók. Bevezetve vezetékes víz, villany, gáz.

IDE KATTINTVA megtekinthető!

3. Fegyverneken családi ház 635 m2 területű, 600 ezer forintért eladó.

2 szoba, 1 konyha, 1 kamra, 1 fürdőszoba, 1 előszoba, található. A szobák és mellékhelyiségek padlóburkolata beton, mozaik, parketta, szőnyeg. Bevezetve vezetékes víz, villany, gáz.

IDE KATTINTVA megtekinthető!

Ha a többi ingatlant is meg szeretnéd tekinteni, IDE KATTINTVA megteheted azt!

Osszátok, hogy minél több ember értesülhessen erről!!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!