A Sebestyén család durván kiakadt, amiért Vajna Timi feljelentette őket! - "Elegünk van a Vajna család műsorából és megkérünk minden magyar embert, hogy egy megosztással fejezzék ki, ha egyetértenek velünk! Köszönjük szépen mindenkinek, aki mellettünk áll!"

Ma délelőtt írta meg a Blikk, hogy Vajna Timi feljelentette Sebestyén Balázs kedvesét, Horváth Viktóriát, amiért Tímea állítása szerint válasz levelében csúnyán megsértette őt. Rágalmazás és becsületsértés vádjával fordult a hatóságokhoz."Egyszerűen felháborítónak tartom a tegnap ellenem és a férjem ellent üzenetben kapott vádakat, miszerint mi rosszindulatúan bántottuk vagy állítottunk volna be bárkit is. Egy egész ország előtt járattak le engem és kedves férjem - hozzáteszem, teljesen jogtalanul." - nyilatkozta a Blikknek Vajna Tímea.

Sebestyén Balázs és családja azonban nem a hatóságokhoz, hanem a magyar emberekhez szól és kér tőlük egy egyszerű szívességet.

"Kedves magyar emberek. Mi nem szeretnénk tovább részesei lenni a Vajna család műsorának. Felháborítónak és embertelennek tartjuk azt, hogy Timi unalmában a bíróságra akar járkálni. Nekünk erre nincs időnk, sem idegrendszerünk. Szabadidőnkben szeretnék gyermekünkkel és egymással foglalkozni. Arra kérünk benneteket, hogy közös összefogással bizonyítsuk be a Vajna családnak, hogy erre nem csak a Sebestyén család, de egyetlen egy magyar embernek sincs szüksége. Elegünk van belőlük és ezt egy megosztással fejezzük ki. Bízom benne, hogy a 'petícióhoz' elegendő ember fog csatlakozni, hogy a Vajna család rájöjjön, hogy amit művelnek az nem helyénvaló és nem kíváncsi rájuk senki.

Amennyiben egyetértesz sorainkkal, kérlek szépen oszd meg a felhívást!

Üdvözlettel:
A Sebestyén Család"
Forrás: Budapest 1873